Jump to content
IGNORERAD

Stryktipset With English Soccer


lillamannen

Recommended Posts

  • 2 veckor senare...

Jag satt i Tyskland i Lördags och såg att alla matcher var lottade, så jag slängde in ett 0-7-16 reducerat system. Ser ni på fan fick jag inte 13 rätt!! 12 efter reducering givetvis men ändå :doubt:....tydligen så man ska göra... 

 

image.png.84ac313775f2b15901b51df1019e12cd.png

Link to comment
Dela på andra sajter

Fick elva på ett 32raders på förrFörra veckan. för skojs skull fick jag tolv på en åtta raders alla lottade 8kr satsade och 22 in. 
Lägsta utdelningen ever, men procentuellt , vilken vinst

Fuck Spurs och en trevlig helg. 
 

Raggarn

Link to comment
Dela på andra sajter

Precis nyss, skrev Raggarn:

Fick elva på ett 32raders på förrFörra veckan. för skojs skull fick jag tolv på en åtta raders alla lottade 8kr satsade och 22 in. 
Lägsta utdelningen ever, men procentuellt , vilken vinst

Fuck Spurs och en trevlig helg. 
 

Raggarn

jag fick 22 på 16 satsade, så du gjorde en förtjänst på 100% jämfört med mig :big_smile:.

Link to comment
Dela på andra sajter

  • 1 månad senare...

Det ser ut som om Bundesliga 1 och 2 öppnar till nästa helg. Vi får hoppas att det blir stryktips med tyska lag, våren har kännts lite trög när man sitter och groggar utan fotboll ! :doubt:

Link to comment
Dela på andra sajter

Frågorna är många efter ett så långt uppehåll, jag har tittat nu på morgonen här nedan  är mina tankar. Jag kör ett eget system sen tar vi även ett gemensamt system, det blir lite grillning innan matcherna börjar om vädret tillåter! 

 

Jag tror heller inte på Dortmund som spik?

Leipzig därimot spikar jag.

Köln tror jag på, mest för att Mainz tydligen skall sakna flera nyckelspelare.

Bayern vill jag också gardera upp! , mest för att det rensar kupongen.

Minst X2 ev. spik på Leverkusen.

Bielefeldt spikas.

Hamburg också.

ST. Pauli nämns som en spik kandidat? Men är inte dom väldigt ojämn?

Stuttgart också spik kandidat, fast bortaplan?

Link to comment
Dela på andra sajter

Förra veckans ideer om att både gardera upp Dortmund och Bayern var väl inte bästa analysen :doubt:, man får skylla på att man är ringrostig. 

 

image.png.6a4bbe430acd58ca481d3fa138b30f49.png

 

Den här veckan ska jag försöka gå mer efter trolig vinster än chansningar ( som om jag inte sagt det förut) .

 

Några Säkra:

Bayern. Dom var stabila mot Berlin förra helgen medans Frankfurt fick strorstryk hemma.

Dortmund. Dom imponerade i Ruhr derbyt, här kan dock den försiktige gardera för Wolfsburg har spelat bra i förra matchen.

Freiburg. Dom höll på att slå Leipzig (fick ett mål bortdömt) medans Bremen går lika dåligt efter uppehållet som före.

Bate Borisov. Dom vann denna match så sent som i onsdags och vann med 3-1.

 

Några luriga:

Mönchengladbach - Leverkusen. Bägge lagen spelar bra, jag har svårt att skilja dom åt så 1X2.

Hamburg - Bielefeld. Seriefinal som bägge vill vinna men Hamburg är i mest behov av 3 poäng (man ligger 7 poäng efter Bielfeld) helgardera säger jag 1X2.

Mainz - Leipzig. Leipzig dominerade matchen men fick inte in bollen i mål, så jag halvgarderar ifall det upprepar sig X2.

Köln - Dusseldorf. Dusseldorf kämpar vilt för att undgå nedflytting, medans Köln sumpade bort vinsten senast på rent slarv( tappade en två måls ledning) 1X säger jag. 

 

Ändrades av Jed
Felstavning
Link to comment
Dela på andra sajter

  • 2 veckor senare...

Förra helgen fick jag 11 rätt och ingen utdelning , i torsdags fick jag 10 rätt och 15 kr. utdelning( av 4 portugisiska matcher missade jag 3..). Bra med tanke på att jag spelade för 16 kr..... 

 

image.png.dddedd197b64b8368ab3d8364c7390e6.png

Ändrades av Jed
Glömt ett ord
Link to comment
Dela på andra sajter

Det verkar gå lite uppåt på mitt spelande, vi får se om det stämmer idag då :sure:. Det finns några favoriter värda att gardera upp i dag, sen om man vill gardera upp dom eller inte är uppt till var och en.

 

Mina säkra:

Bayern M. Dom ska vara rättmätiga favoriter, men se upp för Leverkusen! dom har vunnit 3 av 4 matcher sedan omstarten. Jag garderar upp på ett ev. chanssystem. 1

Dortmund. Det ska skilja i kvalitet, men Hertha har spelat bra efter omstarten och Dortmund saknar tre viktiga spelare Reus, Håland och Hummels. Så jag gardera upp på ett chanssystem. 1

Leipzig. Dom är två snäpp bättre än jumbon Paderborn, säker 1.

Wolfsburg. Dom är bättre och spelar för en ny EL plats. 

 

Några luriga :

Dusseldorf - Hoffenheim. Dusseldorf slåss för att inte halka ur med den äran, Hoffenheim vill behålla sin EL plats. X i första hand sen om man helgarderar eller tar X2 alt 1X är upp till var och en.

Boavista–Moreirense. Har ingen känsla för Portugisiska liga som sagt, helgarderat?  jag går på det.

Union Berlin - Schalke. Två lag som tagit omstarten illa, jag tror mest på X men en liten fördel för Berlin 1X , helgardera om du har råd.

Hannover - Heidenheim. Heidenheim slåss för en direktuppflyttning, nu ligger man på  fjärde plats 3 poäng i från direktuppflyttning. Det innebär att man måste gå framåt vilket kan ge plats för Hannover (och Guidetti) att göra mål. 1 2 

Link to comment
Dela på andra sajter

  • 2 veckor senare...

Då var det engelskt på kupongen igen :big_smile:, det har gått knackigt med tyska lag jag har som mest fått en 11:a så nu kommer det kännas skönt att förlora pengarna på dom "vanliga lagen" istället. 

 

Tipset är väldigt svårbedömt. så det ger utrymme för chansningar till både höger och vänster. 

 

Mina säkra:

Wolverhampton. Dom spelar för en Europa plats och gör det bra dessutom, West Ham ligger illa till och räcker inte till idag.

WBA. I och försig Birmingham derby men dom ska vinna detta och gå upp i PL.

Sheffield U. Dom hade en boll i veckan som inte VAR såg, så dom är taggade + en match mer i benen gör att jag spikar dom.

Chelsea. Dom spelar för CL plats och Aston Villa sladdar.. 

 

Några luriga:

Brighton - Arsenal. Jag går imot Arses, dom har spelat darrigt i bägge matcherna efter uppehållet 1X, den som vill kan ju helgardera för detta är en chansning.

Sheffield W -Nottingham. Svårbedömt här med, Sheffield gick riktigt dåligt innan uppehållet, Nottingham slåss för en kvalplats 12 ? helgardera om ni har råd.

Luton -Preston. Bägge lagen måste gå framåt, Preston för att behålla kvalplatsen till PL medans Luton vill komma över nedflyttningstrecket så 12 igen.

Everton - Liverpool. Här ska egentligen Liverpool bara vinna, men ett långt uppehåll, Merseyside derby och kanske lite nerver med i spelet gör att jag tar X2. Inte fel att ta 1X2 om man vill ha pengar. 

Link to comment
Dela på andra sajter

Hmm. dåligt betalt när man fick in sina "Luriga" Brihton och X:t på Liverpool. Men dom två 12 hade man rätt till slut minuterna det var det som fick det att halka ner från 11 till 9, två "säkra " sprack dessutom.

 

image.png.7d2c9898825aa9c493c23c13501f9232.png

Link to comment
Dela på andra sajter

Nya tag i dag, mer säkra matcher tycker jag, samt några chansningar igen. Mina säkra är samtliga 2:or t.ex. men dom ska vara vinnare enligt min mening.

 

Mina säkra:

Manchester. Både U och C. Inget av lagen kan vinna ligan så bägge går för FA cupen, deras motstånd ska heller inte räknas tycker jag. 

Malmö FF. Christiansen är avstängd men det här borde MFF ta om man ska vinna i år. 

Chelsea. Dom spelade riktigt bra mot B-laget i veckan när dom vann. Jag tror att som i fallet ovan så vill dom vinna FA-cupen. Här finns det läge för gardering dock för dom tvehågsna.

 

Några luriga:

Leeds -Fulham. Leeds har direktkvalificeringsplatsen i dagsläget, Fulham 7 poäng efter. Bägge lagen måste vinna vilket ger mig en 12 den här helgen med.

Wigan - Blackburn. Bägge lagen har en streckstrid (Wigan nedåt, Blackburn uppåt) Bägge lagen vann sin första match övertygande? 1X2 säger jag. 

Sheffield U - Arses. Svårbedömd form på Arses, medans Sheffield är usla måste jag säga. X2 på deras resultat hittils.

Djurgården - Kalmar. Djurgården 1 vinst och 2 förluster, Kalmar 2 vinster och en förlust. Här skulle jag vilja helgardera men går på 1X istället. 

 

Link to comment
Dela på andra sajter

9 rätt förra gången igen, både MFF och United svek :doubt:, nya friska tag denna vecka dock. Har ingen strategi om chansningar denna gång utan kommer spika dom lag jag finner troliga, och gardera upp svåra matcher. 

 

Mina säkra:

Man U. Möter ett Bournemouth i fritt fall + att man börjar få ihop spelet. 

Wolverhampton. Knivig match men Arses har inte spelat bra och har 4-5 på skadelistan som är osäkra till spel. Den försiktige kan gardera dock.

Chelsea. Dom förlorade i veckan och nu står 4:e platsen på spel, den släpper man inte.

Fulham. Dom spelar för en play off plats, vilket dom i dagsläget har. Birmingham har inte mycket att spela för.

 

Några luriga matcher:

Blackburn - Leeds. Leed ser ut att vinna Championship men dom har darrat på manschetterna förut och Blackburn violl ha något att såga till om X2 i första hand.

Huddersfield - Preston. Bägge lagen slåss för att hamna på rät sidan strecket, men olika streck. Så 1X2.  

Luton - Reading. Luton slåss för att slippe nedflyttning och det har gått bra hittils. 1X

Newcastle -  West Ham.  Svårbedömt igen, att West Ham vann i veckan är skall inte överskattas! Londonderbyn är svårförutsägbra. Newcastle går på därimot så 1X. 

Link to comment
Dela på andra sajter

Då var det dags igen, även om tipset inte fungera kan man glädjas åt att Man U går som tågen igen :big_smile:

 

Mina säkra:

Liverpool. Nu har i och försig Burnley spelat bra, men Pool vill vinna för att slå poängrekordet. Dock en liten varning här så gardera om ni vill ha pengar.

Man C. B- laget ska ta detta, Brighton är bra men mot toppmotstånd har man förlorat (Man U , Liverpool) samma sak idag. Varning här med. 

Aston Villa. dom måste vinna och Crystal Palace har inget att spela för. 

Middlesbrough. Dom behöver ett par poäng till för att klara kontraktet. 

 

Några luriga:

Sheffield U - Chelsea. Chelsea borde vinna detta, men Sheffeild har spelat bra bortsett från mot topp lagen så ett X kommer med X2

Blackburn - West Brom. Här borde West B vinna men Blackburn har en chans till play off så en "norsk" tar jag här 12

Preston - Nottingham. Bägge lagen slåss för play off, jag kan inte skilja dom åt 1X2 

Tottenham - Arses. Hmm väldigt svårbedömt från början, sen Londonderby på det. Arses har gått bättre så jag tar X2, men en helgardering är inte fel.

 

 

 

Link to comment
Dela på andra sajter

Surt när man missar på att Pool släpper in ett mål, West Brom lika så och att Leicester får stryk :doubt:. Men mer än insatsen tillbaka vilka är bättre än normalt iaf. Vi tar det till helgen.

image.png.9032fb4a656811598b826e0dbdbcb294.png

 

 

 

Link to comment
Dela på andra sajter

Då är det dags att spendera vinsten igen, några chansartade matcher på kupongen som blir svårlösta (Speciellt FA -cupen). Jag kommer att gå på motivation idag känns det som. Sen fins det många luriga matcher förutom dom jag tar med. 

 

Mina säkra:

Burnley. Dom ska baraq slå ett avsågat Norwich 

Cardiff. Dom slåss för en play off plats.

Preston. Måste också gå för seger om man vill till Play off, samt att Birmingham inte gjort någon glad  sedan omstarten. 

Millwall. Dom slåss också om en Play off plats, QPR har inget direkt att spela om.

 

Några av dom luriga matcherna:

Arses - Man C. Dom flesta håller B-laget högre an Arses, jag också men det är faktiskt Arses som spelat bäst av dom två lagen efter efte uppehållet! X2 men en helgardering är inte fel.

Fulham - Sheffield W. Lurigt värre, Fulham kan inte nå direktkvalificerings till PL utan måste kvala, kanske sparar man då spelare i denna match? 1X minst säger jag. 

Hull - Luton. Bägge lagen måste ha 3 poäng för att inte åke ner en division. Jag tar 12 men har råd ta med x:t 

Man U - Chelsea. Frågan är om hur bra Chelsea är? United har vunnit allt övertygande utom två matcher som vart oavgjorda? hmm. en helgardering är inte fel 1X2. 

Link to comment
Dela på andra sajter

  • 2 veckor senare...

Det vart inga pengar i avslutningen heller :doubt:, men nu tar vi ledigt till Premiar Leauge startar igen i September. 

 

image.png.7b0dc6c208010d5d556aae9bdd5b5d41.png

Link to comment
Dela på andra sajter

  • 1 månad senare...

Då var det dags igen, PL startade redan förra helgen om man ska vara exakt, men eftersom jag då var på en Polen kryssning till Gdynia hann jag bara slänga in ett chanssystem och inte skriva nått här. Sak samma jag 7 rätt bara, inget att hänga i julgranen precis.

 

Nya friska tag i helgen därimot med en spik på United direkt :sure:!

 

Mina säkra:

Man U. Dom ska bara slå Crystal Palace som fortfarande har stora skadeproblem.

Brentford. Dom har tappet en del spelare men borde ta detta.

Norwich. Ska ta detta hemma, den försiktige garderar dock upp sig

Swansea. Dom har hemmaplansfavör, men bägge lagen vann sin premiärmatch så kanske ett X ska med om ni har råd.

 

Några svåra:

Leeds - Fulham. Två av nykomlingarna möts och jag har svårt att slå isär dom 1X2

Jönköping - Öster. Smålandsderby med två lag som spelar bra för tillfället hugget som stucket vem som vinner enligt min ödmjuka åsikt 1X2

Arsenal - West Ham. Här skall Arses vara favorit men jag tar med X:t för att det är ett Londonderby! 

Reading- Barnsley. Två lag som ska vara ungefär lika, men Barnsley är lite understreckatt tycker jag så 1 2 här. 

 

Link to comment
Dela på andra sajter

4 timmar sedan, skrev LOSForever:

1671673771_Screenshot_2020-09-20Minaspel.thumb.png.6c35ddae8037a4d870854e3b7b79b29a.png

Själv fick jag 9 !! men missar man 3 spikar så (Man U, Norwich och Swansea) så är det inget att snacka om 😉 

Link to comment
Dela på andra sajter

Då var det dags igen! efter att ha missat 3 spikar och en "norsk" (1 2 ) gardering förra veckan är det bara att bita ihop och bryta samman som en känd hockeytränare sa en gång i tiden.  Grattis till LOSforever för sin 12:a

 

Mina säkra :

Chelsea. Dom ska vara bättre och bortsett från fadäsen mot Liverpool har dom gått bra, West Brom har förlorat bägge PL matcherna.

Cardiff. Dom vann stort borta mot Nottingham och har hemmaplansfavör, Reading borta är inte att lita på dessutom.

QPR. Dom har börjat bättre än förväntat + hemmaplan gör 1:n för mig, Middlesbrough borta är ingen höjdare heller.

Halmstad. Dom har flera spelare borta i corona, men ska slå Ljungskile alla dar i veckan ändå. 

 

Några luriga:

Crystal P - Everton. Hur bra är Crystal? kommit in som underdogs mot både United och Southhampton, Everton har börjat bra under Ancilotti 1X2 säger jag.

Millwall - Brentford. Londonderby Millwall har inte släppt in mål än på hemmaplan i champion så X ska med, sen ska Brentford med också X2 alltså

Burnley- Southampton. 0 poäng för bägge lagen, bägge har underpresterat, jag tar X först men det är lika bra att helgardera tycker jag 1X2 

Preston - Stoke. Stoke har inte gjort nått rätt hittils? 1X 

Link to comment
Dela på andra sajter

3 timmar sedan, skrev Jed:

Då var det dags igen! efter att ha missat 3 spikar och en "norsk" (1 2 ) gardering förra veckan är det bara att bita ihop och bryta samman som en känd hockeytränare sa en gång i tiden.  Grattis till LOSforever för sin 12:a

 

Mina säkra :

Chelsea. Dom ska vara bättre och bortsett från fadäsen mot Liverpool har dom gått bra, West Brom har förlorat bägge PL matcherna.

Cardiff. Dom vann stort borta mot Nottingham och har hemmaplansfavör, Reading borta är inte att lita på dessutom.

QPR. Dom har börjat bättre än förväntat + hemmaplan gör 1:n för mig, Middlesbrough borta är ingen höjdare heller.

Halmstad. Dom har flera spelare borta i corona, men ska slå Ljungskile alla dar i veckan ändå. 

 

Några luriga:

Crystal P - Everton. Hur bra är Crystal? kommit in som underdogs mot både United och Southhampton, Everton har börjat bra under Ancilotti 1X2 säger jag.

Millwall - Brentford. Londonderby Millwall har inte släppt in mål än på hemmaplan i champion så X ska med, sen ska Brentford med också X2 alltså

Burnley- Southampton. 0 poäng för bägge lagen, bägge har underpresterat, jag tar X först men det är lika bra att helgardera tycker jag 1X2 

Preston - Stoke. Stoke har inte gjort nått rätt hittils? 1X 

Spännande dessutom 15 mille i jackpott bara att hölla tömmarna

Link to comment
Dela på andra sajter

Registrera dig eller logga in för att kommentera
och se bilderna på riktigt.

Du måste vara medlem för att kommentera på forumet

Registrera dig

Registrera ett medlemskap. Lätt gjort...!

Registrera dig på forumet

Logga in

Har du redan ett medlemskap? Logga in här.

Logga in nu
Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...