Jump to content
IGNORERAD

Stryktipset With English Soccer


lillamannen

Recommended Posts

Säsongsavslutning, inga storvinster i år vare sig på det gemensamma eller själv.  13 en gång på det gemensamma som gav 1300 nånting. Men nu hoppas vi på en värdig avslutning.

 

Mina säkra.

Liverpool. Måste säkra 4:e platsen för spel i CL och Brighton har ingen motivation att sätta imot.

Manchester United. Man vill vinna sista matchen hemma på Old Trafford, och Watford har heller ingen motivation.

Tottenham. Man vill säkra 3:e platsen och Leicester är tama på bortaplan.

Sundsvall. Brommapojkarna har en vinst bara och den kom på hemmaplan, så här vinner Sundsvall.

 

Flera luriga matcher.

Huddersfield-Arsenal. "Arses" har inte vunnit på bortaplan sedan December, Huddersfield säkrade nytt kontrakt med defensivt genomförd match mot Chelsea 1X2 

Newcastle-Chelsea. Chelsea måste gå för vinst, men är helt beroende av att Liverpool förlorar. Så den här matchen är lite oförutsägbar X2 minst.

Southampton-Manchester C. Southampton måste ha ett poäng för att vara säkra på PL nästa år, jag har på känn att det blir en defensiv uppställning X2.

Swansea-Stoke. Swansea måste gå för vinst, men dom har 9 målssillnad så Southhampton måste förlora stort och Swansea vinna stort! 1X säger jag.

 

Link to comment
Dela på andra sajter

  • 2 månader senare...

Ny säsong nya vinstchanser :big_smile: så här första veckan efter semestern är mina säkra:

Huddersfield - Chelsea. Chelsea ska bara ta detta om man vill vara med, men öppningsmatchen är alltid knivig så den försiktige garderar!

Örebro - Brommapojkarna. Örebro hemma är mycket bättre än BP borta.

Middlesbrough - Birmingham. M-borugh var starkt mot Sheffield U i veckan och ledde med 3-0 ofter en halvtimme.

Nottingham - Reading. Nottingham har varit aktiva på transfermarknaden, men bara två oavgjorda hittills! Reading får sota för det.

 

Några luriga!:

Fulham - Crystal Palace. Roy(Hodgson) har tränat bägge med bravur. Den försiktige helgarderar enligt tesen att ett Londonderby kräver alltid ett kryss, helst helgardering. En prestigematch som kan gå åt alla håll.

Wolverhampton - Everton. Wolves var bästa laget i Championship förra året, Everton var en besvikelse. Vi får se vad som händer nu, oförutbartsagt. 

Blackburn -Millwall. Millwall har inte haft turen på sin sida medans Blackburn spelat bra. 1X borde räcka, men personligen tar jag helgardering här på chans. 

Derby - Leeds. Bägge klubbarna har satsat och bägge vann i säsongsinledningen, helgardeing anbefalls. 

 

I övrigt ser vi Man U i kväll, men med Mourinho är det viktigare "att inte förlora än att vinna" tyvärr. Har dom med på en trippel, men väntar och ser.

 
Link to comment
Dela på andra sajter

Inte på stryktipset som sagt, men startelvan ser bra ut ikväll för Man U. Man kan dock aldrig räkna bort King Power, blir nog en spännande match.

 

38817184_10155934172887746_5494570460844654592_n.jpg?_nc_cat=0&_nc_eui2=AeHtPTQcaN1bOXmwnaiBmhZ0HY-VfbUK8omrjKBLZaffjzUxUBbiMoedVzprNOkBee6ue_HGsAZH8aqArw1HtG3jqEOb3KugjDN-mHFlfMBz1w&oh=8af0578d75bae5f2f99827747d74e0fa&oe=5BF578F0

Link to comment
Dela på andra sajter

26 minuter sedan, skrev spooncreek:

Inte på stryktipset som sagt, men startelvan ser bra ut ikväll för Man U. Man kan dock aldrig räkna bort King Power, blir nog en spännande match.

 

38817184_10155934172887746_5494570460844654592_n.jpg?_nc_cat=0&_nc_eui2=AeHtPTQcaN1bOXmwnaiBmhZ0HY-VfbUK8omrjKBLZaffjzUxUBbiMoedVzprNOkBee6ue_HGsAZH8aqArw1HtG3jqEOb3KugjDN-mHFlfMBz1w&oh=8af0578d75bae5f2f99827747d74e0fa&oe=5BF578F0

Instämmer, nu skall vi hur dom spelar i år. Räkmacka och öl redo :haha:

Link to comment
Dela på andra sajter

Fortfarande 9 rätt, dock missade jag Sheffield U borta så det blir max 12 idag, om återstående matcher blir rätt då. 

Link to comment
Dela på andra sajter

.

Ändrades av hamnoi

Arguing on the internet is like competing in the special olympics even if you win you're still a retard.
"Du är nog inte rasist, du är troligare en sasist; en svamlande arbetsskygg sexturist" @Atom

Link to comment
Dela på andra sajter

En 11:a a 25 kr.... var fan kom BP och Sheffield U från ? (det värsta är att Sheffield U är lite a ett favoritlag :angry:) men nya tag nästa helg. Vi som har varit med ett tag vet att en sån här omgång kunde 13 rätt infunnit sig också om "bara" turen varit på vår sida :559bdc4880218_haveaniceday:

Link to comment
Dela på andra sajter

Då försöker vi igen i jakten på dom stora pengarna :big_smile:

 

Mina "säkra"

Everton - Southampton. Everton var bättre än jag trodde i premiären, Southampton var udddlöst enligt min åsikt.

Tottenham -Fulham. Klar spik trots diverse teorier om "alltid ett X i Londonderbys", Fulham är inte tillräckligt bra enligt min åsikt.

Leeds -Rotherham. Leeds ska bara vinna detta, Rotherham förväntas komma långt ner i tabellen i år.

WBA - QPR. WBA spikas, det är dom som spelat bäst hittills. QPR har inte gått bra och har tidigare om året varit dåliga på bortaplan.

 

Några luriga.

 

Chelsea-Arsenal. Helgardera... har du inte råd ta 1X, svårt att skilja dom åt, dock verkar Chelsea vara bättre i säsongsupptakten, men det finns inga garantier.

Leicester - Wolverhampton. Leicester skall vara favorit, men det är i början av säsongen nykomlingar kan skrälla! innan lagen lärt sig hur dom spelar. 1X men den som har råd helgarderar.

Millwall -Derby. Helgardera om pengar finns, Millwall är starka hemma och har inte bjudit på nånting hittills så Derby får en hård match.

Shefffield U - Norwich. Bägge lagen har blandat och gett, dock har inte Norwich någon vinst i ligan så 1X. Men svårbedömd match.

 

Link to comment
Dela på andra sajter

image.png.e54dcea8f5d4d4744b6c422211e1de13.png

 

11 rätt för andra helgen på raken :doubt:, men låg utdelning. Att Bournmouth oc Blackburn skulle vinna på bortaplan var inte med i planen. Men nya tag nästa helg.

Link to comment
Dela på andra sajter

image.png.e54dcea8f5d4d4744b6c422211e1de13.png

 

11 rätt för andra helgen på raken doubt.png, men låg utdelning. Att Bournmouth oc Blackburn skulle vinna på bortaplan var inte med i planen. Men nya tag nästa helg.

Jag fick 12 rätt. Rök också på Bournemouth.

 

 

Skickat från min iPhone med Tapatalk

Link to comment
Dela på andra sajter

Tredje försöket nu, hittills har det blivit godkänt iaf. med 11 rätt två gånger på raken. Men bollen är rund så vår se om flytet håller i sig.

 

Mina säkra:

Arsenal. dom står på 0 poäng efter två omgångar, precis som West Ham dom möter. Men "Gunners" motstånd har varit flera klasser bättre. Den försiktige som är ute efter pengar kan dock slänga in ett X.

Fulham. Dom har spelat bra och Burnley har en Europamatchen  benen från veckan. 

Aston Villa. Dom är bättre enligt min åsikt.

Derby. Dom har  vaknat till liv efter en trevande inledning, Preston tappade in två mål på dom sista 10 minutrarna i veckan mot Norwich.

 

Luriga matcher:

Bournemouth - Everton. Bmouth har inlett bra med full pott, dock har motstånd varit lätt. Everton har en vinst och en förlust och bör tas på allvar. 1X minst

Southampton - Leicester. Vardy är avstängd i Leicester ett stort avbräck i och försig, men det enda Shampton gjort är ett oavgjort mot Burnley så har så det vara 1X eller helgardering om ni har råd.

QPR -Wigan. QPR har gått uruselt, men har fått låna in spelare nu i veckan så 1X2 för den som har råd och tror att QPR kan ta sina första poäng i dag. 

Stoke - Hull. Stoke har inte gått bra, så matchen bör garderas upp. 1X minst.

 

 

Link to comment
Dela på andra sajter

image.png.6d1549a40b3cab8f8773f53f4047c4ba.png

 

Inte lika bra i halvtid, dock flera matcher utan mäl. MEN QPR, Bristol C och West Ham har uppenbarligen vaknat. 

 

 

Link to comment
Dela på andra sajter

Då var det dags igen, jag har spelat lite väl mycket på favoriterna hittills känns det som. Det gav lite utdelning dom första två omgångarna men straffade sig sist. Så i dag försöker jag några resultat som går imot strömmen :sure:

 

Mina "säkra"

Man C. Krysset mot Wolves var en engångshändelse, dock en liten varning för den chansbenägne är att Newcastle defensiv gav Chelsea all möjliga bekymmer innan man lyckades vinna

Everton. Har spelat bra i inledningen medans Huddersfield bara fått en poäng hittils. En varning är dock att Evertons Richarlison är avstängd och det är han som är motorn i Evertons anfall.

Birmingham. Dom har spelat bra men inte fått utdelning hittills och QPR på bortaplan ska vara överkomligt.

AIK. Inte för att jag är nått fan av AIK men dom har varit stabila i år, sen kanske man ska se till Häcken och att dom vaknat till med målskyttet men jag tror på AIK.

 

Några luriga

Örebro -Östersund. Jag kan inte skilja dom åt , en ledtråd är att Östersund förlorat två på raken. Om det betyder nått eller ej får vi se 1X2

Brigthon - Fulham. Det enda Brighton gjort i år är att slå Man U, i övrigt har man bara förluster. Fulham har två raka vinster så jag chansar med 12, den som har råd kan helgardera.

West Ham -Wolverhampton. Wolves har spelat bättre än West Ham X2, helgardering är inte fel.

Millwall -Swansea. Millvall är starkast hemma, dock har man två raka förluster i Championship, Swansea har mer poäng än Millwall, 1X men helgardering som chans.

Sheffield U-Aston Villa. Villa har inte gått lika bra som förväntat + många skadade, men att Sheffield U skulle vara så stora favoriter? 1X2 säger jag.

 

Link to comment
Dela på andra sajter

12 rätt och över 3000 i vinst ,åkte bara på Everton.

Men nästa vecka missar jag inte 13 😁

Ändrades av kenneth073
Link to comment
Dela på andra sajter

Nu är det nästa vecka och en ganska ointressant omgång tipsmässigt, dock slänger jag in ett 0-7-16 raders reducerat (som ni kan se nedan) för en del av vinsten. Dock är det rena chansningar blandat med vad jag läst mig till, man har av naturliga orsaker ingen riktig känsla för matcherna 😉

 


Schweiz - Island
idag 18:00

1X  


England - Spanien
idag 20:45
1
  

Finland - Ungern
idag 18:00
1X 
 

Estland - Grekland
idag 20:45
2


Luxemburg - Moldavien
idag 20:45
1X 


Vitryssl. - San Marin
idag 18:00


Degerfors - AFC Eskil
idag 16:00
1X

 

Nyköping - Karlslund
idag 16:00
1X 


Utsikten - Oskarsham
idag 16:00
X2


Accringt. - Burton
idag 16:00
1X 


Blackpool - Bradford
idag 16:00
1X 


Charlton - Wycombe
idag 16:00


Doncaster - Luton
idag 16:00
1  

Link to comment
Dela på andra sajter

Nya friska tag, en del "säkra" finns men även flera skrällvarningar den här veckan! 

 

Mina "säkra"

Chelsea. Cardiff har gått uruselt medans Chelsea har maxpoäng + hemmaplan för Chelsea.

Man C. Hade Fulham varit på hemmaplan hade man kunnat chansa med ett X, så är nu inte fallet utan säker 1:a anbefalls.

Malmö. I dagsläget är dom bäst i Sverige enligt min ödmjuka mening, självförtroendet på topp efter avancemang i EL. Östersund har tre raka förluster. 

Crystal Palace. Svagaste länken i min kedja av säkra, men jag har beslutat att gardera upp några andra favoriter på chans.

 

Några luriga.

Watford - Man U. Watford är obesegrat, man slog Tottenham förförra helgen medans United går nån slags kräftgång med två vinster och två förluster. Minst X2 men helst 1X2 säger jag. 

Newcastle - Arsenal. Newcastle har förlorat med uddamålet bara mot storheter som Chelsea, Man C och Tottenham, idag håller defensiven mot ett "Arses" som haft det svårt också i starten X2. Chansa gärna med 1X2.

Bristol C. - Sheffield U. Sheffield är förvånansvärt stora favoriter med tanke på bortaplan och Bristols minst lika bra form. helgarderat om ni har råd.

Milwall - Leeds. Leeds går på som en maskin medans Millwall hackar lite, Dock är det hemmplans favör för Millwall så 12 bara för att vara med om dom stora pengarna.

Link to comment
Dela på andra sajter

image.png.858703dc4adcf4d9b2092f898be6e5d8.png

 

Igen, reduceringen stal ett rätt, hade sen Leicster fått oavgjort eller vunnit, och Millwall eller Leeds vunnit!! så hade jag vunnit 2433 kr. :doubt:. Känns som det var bättre att spänna bågen och hör när strängen brast än att spela på den vinsten 😉. Vi tar dom nästa helg.

Link to comment
Dela på andra sajter

Idag har jag hittat ett gäng säkra som jag ska spela, inga chansningar denna vecka :sure:.

 

Mina säkra:

Man C. rena olycksfallet i arbetet mot Lyon i veckan. Kommer inte hända idag.

Leicester. Dom har i och försig förlorat två raka matcher men det finns kvalite i laget jämfört med Huddersfield.

Liverpool. Dom ångar på som en maskin.

Man U. Dom har fått ihop laget till slut, dock kan den "försiktige" gardera upp, för Wolverhampton går riktigt bra som nykomling. Jag gör det inte  :sure:

Leeds. ska vara klassen bättre.

 

Några av alla luriga match:

Trelleborg -Djurgården. Trelleborg måste gå för 3 poäng och Djurgården är milt sagt upp och ner i dagsformen. 1X2

Sirius -Östersund. Östersund verkar ha svårt att sätta sig i form efter att dom bästa spelarna blivit sålda. Sirius var bra mot Hammarby. 1X2

Middlesbrough - Swansea. Här chansar jag med ett 1x kryss för att Swansea är inte så tokiga i defensiven.

Crystal Palace -Newcastle. Newcastle har i och försig "bara" 1 poäng än så länge, men man har mött Arsenal, Tottenham, Chelsea och Man C. Så man kan vara kraftig underskattat. 1X2 för den som har råd.

 

Link to comment
Dela på andra sajter

Registrera dig eller logga in för att kommentera
och se bilderna på riktigt.

Du måste vara medlem för att kommentera på forumet

Registrera dig

Registrera ett medlemskap. Lätt gjort...!

Registrera dig på forumet

Logga in

Har du redan ett medlemskap? Logga in här.

Logga in nu
Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...