Jump to content
IGNORERAD

Kovändning angående Bang Tao Beachs 10%-zon


MPR Nyheter

Recommended Posts

MPR Nyheter

Under måndagen hölls ett möte på Phuket för att diskutera stränderna som MaAnn Samran – chef för Cherng Talays administrationsorganisation (OrBorTor) – har ansvar för.
Under mötet sade MaAnn att han vill att Bang Tao Beach ska ha en 10%-zon där försäljare och solstolar får vistas, trots att han så sent som förra veckan hävdade att han ville bevara stranden som en "jungfrustrand". Överste Santi Sakuntanark – befälhavare för det 25:e infanteriregementet – närvarade också vid mötet, och avslöjade att han den 14:e mars ville träffa MaAnn för att få reda på varför en restaurang tillåtits placera ut bord och stolar i sanden vid Bang Tao Beach. Den 21:a mars sade MaAnn att han ämnade att rensa bort alla försäljare från stranden, men uppgav inte varför restaurangen tillåtits ställa ut sina bord.
Efter måndagens kovändning sade Santi att han vill se en plan för 10%-zonen, och tillade att den inte kommer upprättas om planen inte fungerar.

 

1490842871_4402-org.jpg.c93c2df55faa584b39e8d57f5968206d.jpg

Källa

Link to comment
Dela på andra sajter

14 minuter sedan, skrev MPR Nyheter:

Överste Santi Sakuntanark – befälhavare för det 25:e infanteriregementet – närvarade också vid mötet, och avslöjade att han den 14:e mars ville träffa MaAnn för att få reda på varför en restaurang tillåtits placera ut bord och stolar i sanden vid Bang Tao Beach. Den 21:a mars sade MaAnn att han ämnade att rensa bort alla försäljare från stranden, men uppgav inte varför restaurangen tillåtits ställa ut sina bord.

 

Ett brunt kuvert bytte väl ägare.

Link to comment
Dela på andra sajter

Guest Isan Lover
6 timmar sedan, skrev Nemo:

 

Ett brunt kuvert bytte väl ägare.

Hej

Så fungerar det i Thailand, men kuverten hamnar väl i lite andra fickor just nu.

Mvh isan lover

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...