Jump to content
IGNORERAD

Benfragment och kläder hittade utanför Koh Tao


MPR Nyheter

Recommended Posts

MPR Nyheter

Uppdatering: Polisen har nu konstaterat att det inte rör sig om mänskliga kvarlevor och att DNA:t på de upphittade ägodelarna inte matchar den försvunna kvinnan.

 

Benfragment, kroppsvävnad och en dykmask har hittats utanför stranden Chalok Ban Kao på Koh Tao, nästan en vecka efter att sökandet efter en försvunnen rysk kvinna påbörjades.
Det som kan vara de första spåren efter Valentina Novozhenova hittades 400 meter från stranden i 4-5 meter djupt vatten. En grön topp och en dykmask hittades senare i närheten, men polisen har ännu inte bekräftat huruvida de tillhör den försvunna ryskan. 23-åringen rapporterades som försvunnen den 3:e mars och sägs vara intresserad av fridykning.
Chattmeddelanden mellan kvinnan och hennes vänner ska enligt polisen tyda på att hon planerade ett djupdyk på över 23 meter, men efter att ha undersökt diverse dykplatser runt ön begränsade man sig till grundare områden. De biologiska bevisen har förts till Bangkok för att fastställa huruvida det rör sig om mänskliga kvarlevor.

 

RUSSIAN3-696x392.jpg.8e3acfc035a4be3ebc4d7d85a3fe06fe.jpg

Källa

Källa2

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...