andrejsdenruskige Inlagd Mars 31, 2016 Dela Inlagd Mars 31, 2016 Har egentligen ingen lust. Men här får ni en matlagningskektion i några bilder och en del text. Det blir noga utvalda råvaror för denna maträtt som är lite åt överklass folket då den är rätt dyr. Jag har noga planlagt inför denna stund och ingredienser är noga utvalda. Jag har inte lämnat något åt slumpen denna gång. Stay tuned Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
GreenValley Inlagd Mars 31, 2016 Dela Inlagd Mars 31, 2016 Skit i bilderna, in med de pedagogiska teckningarna! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
andrejsdenruskige Inlagd Mars 31, 2016 Trådstartare Dela Inlagd Mars 31, 2016 Första bilden blir på en värmealstringsmaskin. Det är viktigt med luftflödesfunktionen då det är viktigt att isobarerna som bildas inte utjämnas och försvinner. Meteorologi-vreden sköter klimatet. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
andrejsdenruskige Inlagd Mars 31, 2016 Trådstartare Dela Inlagd Mars 31, 2016 Skit i bilderna, in med de pedagogiska teckningarna! Om jag har tid över någon dag så ska jag illustrera allt i färgglada bilder med pilar och textrutor på ett sådant pedagogiskt sätt som bara jag klarar av. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
andrejsdenruskige Inlagd Mars 31, 2016 Trådstartare Dela Inlagd Mars 31, 2016 Såja. Nu måste ni följa med om det ska bli ett mästerverk, även hemma hos er. Detta är huvudingrediensen. Den växer otillgängligt ovanför odlingsgränsen i de norska fjällen. Det är det som är orsaken att denna maträtt är väldans exklusiv och bara välbärgade har råd med detta. Jag beklagar å det starkaste om inte eran ekonomi tillåter att ni unnar er en sådan här maträtt. Men det kan fungera på 50årskalas om man är trillingar och delar på maten. Sedan en överraskning direkt ur mitt välfyllda kryddskåp. Ännu en norsk specialité. Norrmännen är ju kända för sin matlagningskonst. Edit Glömde närbilden. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
andrejsdenruskige Inlagd Mars 31, 2016 Trådstartare Dela Inlagd Mars 31, 2016 Nu är jag miljökämpe och sopsorterar. Det tycker jag att även ni ska göra. Och se där! Det slank visst ner en likadan igår. Det är hit förpackningen ska. INTE maten Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
andrejsdenruskige Inlagd Mars 31, 2016 Trådstartare Dela Inlagd Mars 31, 2016 Underverket till mat ska in BAKOM luckan. Instruktioner hur den öppnas kan ni säkert finna i er instruktionsbok. Sedan ska luckhelvetet stängas. Ja, ni minns isobarerna som jag snackade om. Efter en mödosam väntan och längtan så är denna måltid färdig. Dyrt var det, men vad gör man inte för att mätta denna hårt arbetande kropp. Skulle ni någon gång få ca 20:- på sparkontot, så tycker jag att ni ska leta upp denna tråd och skapa underverk. Grannen kallar på både mig och öl. Så nu måste jag dra. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Guest JJC Inlagd Mars 31, 2016 Dela Inlagd Mars 31, 2016 2 timmar sedan, skrev andrejsdenruskige: Har egentligen ingen lust. Men här får ni en matlagningskektion i några bilder och en del text. Det blir noga utvalda råvaror för denna maträtt som är lite åt överklass folket då den är rätt dyr. Jag har noga planlagt inför denna stund och ingredienser är noga utvalda. Jag har inte lämnat något åt slumpen denna gång. Stay tuned Hur gjorde du alla andra gånger? Har du låtit slumpen att bestämma? Jag är besviken. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
audirs2 Inlagd Mars 31, 2016 Dela Inlagd Mars 31, 2016 KGB har lyckats igen! Sju år i folkskola, yes! Proud member of R 142 Ystad! Däckspojke!⚓ Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
andrejsdenruskige Inlagd Mars 31, 2016 Trådstartare Dela Inlagd Mars 31, 2016 2 timmar sedan, skrev JJC: Hur gjorde du alla andra gånger? Har du låtit slumpen att bestämma? Jag är besviken. Nja, jag har aldrig lämnat något åt slumpen. Men denna gång har jag minutiöst planerat allt i detalj. Tidigare har jag gått på den oerhörda erfarenheten som jag besitter inom matlagningskonsten. Denna gång är var erfarenhet tillräcklig. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
kitungmakmak Inlagd April 1, 2016 Dela Inlagd April 1, 2016 Härligt, men jag saknar en liknande instruktion för mikrovågsugnen. Kan inte ställa in den på 200°C tex. 200 minuter blev lite för mycket. Pizzan blev aningen bränd då. ทีรัก Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Recommended Posts
Arkiverad
Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.