Jump to content
IGNORERAD

"Försvunnen" turist hittad på krabis flygplats


MPR Nyheter

Recommended Posts

En brittisk "backpacker" som rapporterats som försvunnen av sin mor har hittats på Krabis flygplats, detta meddelar polisen.
21-åriga Grace Taylor ska ha använt en dator samtidigt som hon visslade med en visselpipa inne på kaféet Black Canyon när polisen kände igen henne som den försvunna turisten. "Det var inget allvarligt. Vi hittade henne. Hon satt ensam på flygplatsen, blåsande i en visselpipa inne på Black Canyon. Jag tror att hon kanske lider av någon psykisk åkomma," sade överste Thaksin Pochakorn.
Taylor vägrade dock att samarbeta med polisen eller svara på deras frågor, så man beslutade att skicka henne till ett hjälpcenter för turister i Krabi. "Hon är nu i Thailands Turismmyndighets vård," sade Thaksin. Taylor har varit försvunnen sedan den 16:e februari, och hon ska bland annat ha ringt sin mor i ett stressat tillstånd och sagt att personer förföljde och ville skada henne.
En liknande incident med en brittisk backpacker skedde i december förra året när 21-årige Jordan Jacobs under en vistelse i Thailand kontaktade sin familj och sade att han var rädd och att de aldrig skulle träffas igen. Efter ett sökpådrag fann man honom dock välbehållen, och han hävdade att hans familj bara överreagerat.

 

Källa: http://www.khaosodenglish.com/detail.php?newsid=1456209994&typecate=06§ion=

 

14562099941456210077l.jpg.d791ac065cc5d3

Link to comment
Dela på andra sajter

39 minuter sedan, skrev Chomphoo:

Tydligen oftast britter som semesterknarkar!

 

.......eller så tål de drogerna sämre än övriga nationaliteter.     passing-joint-smiley-emoticon.gif

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...