Scandinaviancorner Inlagd Januari 21, 2014 Dela Inlagd Januari 21, 2014 .Nudelsoppa Chicken curry Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Guest Fredman Inlagd Januari 21, 2014 Dela Inlagd Januari 21, 2014 Statistisk sett så är vi inne på årets fattigaste vecka. Den här rätten är både god och snäll mot plånboken. Bacon, lök, kapris, tomat och pasta så räcker det med en tia per portion. Gott för en hundring var det också! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
L64 Inlagd Januari 21, 2014 Dela Inlagd Januari 21, 2014 Fantastiskt gott tilltugg till ölen här i Accra<br /><br /> Älskar flygplansmat, karma och grupper. Best website on internet here Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Enis Inlagd Januari 21, 2014 Dela Inlagd Januari 21, 2014 Torskfilé och pasta /Enis "Om du inte är en elefant, försök inte bajsa som en..." Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Kenneth4618 Inlagd Januari 21, 2014 Dela Inlagd Januari 21, 2014 Fantastiskt gott tilltugg till ölen här i Accra<br /><br /> Det var väll det jag misstänkte!!! Att herrn är ute och reser igen Dags att skaffa en mörking till hårbollen ?? “Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience" Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
L64 Inlagd Januari 21, 2014 Dela Inlagd Januari 21, 2014 DSC01077.jpg<br /><br />Torskfilé och pasta<br /><br />/Enis<br /><br />Inget mot skål 2 i Accra!<br /><br /> Älskar flygplansmat, karma och grupper. Best website on internet here Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
borje222 Inlagd Januari 21, 2014 Dela Inlagd Januari 21, 2014 Med inspiration från FF:s bilder på köttfärssoppa, tillagade jag min första. Det kommer att bli fler av denna sort! Detta blev min variant, med lite hembakat bröd och en lagrad prästost... Mvh. borje222 Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Sam sip sam Inlagd Januari 21, 2014 Dela Inlagd Januari 21, 2014 Älgkaloos i matlådan himmelskt gott ,Tack herr Odin Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Oregistrerad Inlagd Januari 22, 2014 Dela Inlagd Januari 22, 2014 Litta nattamad Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Odin Inlagd Januari 22, 2014 Dela Inlagd Januari 22, 2014 Älgkaloos i matlådan himmelskt gott ,Tack herr Odin Väl bekomme min vän, bra karl ska ha bra mat. Du kan aldrig bromsa dej ur en uppförsbacke. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
L200 Inlagd Januari 22, 2014 Dela Inlagd Januari 22, 2014 Kottsoppa Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Peolito Inlagd Januari 22, 2014 Dela Inlagd Januari 22, 2014 Västerbotten gratinerad lax med räkor som dessutom är slungade. Undrar hur dom smakat annars . Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
ellim63 Inlagd Januari 22, 2014 Dela Inlagd Januari 22, 2014 idag blev det fantastiskt god thaimat på hotellet! o för dom som brukar bo på Twin palm resort nu kan man även få lite ryska delikatesser.... Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Oregistrerad Inlagd Januari 22, 2014 Dela Inlagd Januari 22, 2014 Det blev några korvar med pommes. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Guest Fredman Inlagd Januari 22, 2014 Dela Inlagd Januari 22, 2014 (ändrad) Ingredienser i allmänhet och e-nummer i synnerhet är ju en "het potatis" mellan varven. Här har en australisk kemilärare roat sig med att ta fram vad "naturliga råvaror" innehåller. Vad ska man tro? Jag säger som Ingemar i Mitt liv som hund "Man måste ha perspektiv". Fler exempel finns här: http://jameskennedymonash.wordpress.com/ Ändrades Januari 22, 2014 av Fredman Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Seaserpent Inlagd Januari 22, 2014 Dela Inlagd Januari 22, 2014 Fläskfilé med senapssås å stekta potatis hos Nong's Bistro. Som ser ut så här. Trevligt ställe med god mat, thaislafset smakar riktigt thaislafs så både jag och fru seaserpent är nöjda. I must offer apologies to the Panda Channel. The more I think about it, well it truly was the most intellectually stimulating channel in Thailand. www.seaserpent.se Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
svampen Inlagd Januari 22, 2014 Dela Inlagd Januari 22, 2014 Kvällsmat Örebro Sportklubb Ösk! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
hamnoi Inlagd Januari 22, 2014 Dela Inlagd Januari 22, 2014 (ändrad) Kvällsmat ?? Är du 80 år och äter middag kl12 med eller har ni en annan tidszon i gnällbältet Ha det gott gubben/Hp Ändrades Januari 22, 2014 av hamnoi Arguing on the internet is like competing in the special olympics even if you win you're still a retard."Du är nog inte rasist, du är troligare en sasist; en svamlande arbetsskygg sexturist" @Atom Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
svampen Inlagd Januari 22, 2014 Dela Inlagd Januari 22, 2014 (ändrad) ?? Är du 80 år och äter middag kl12 med eller har ni en annan tidszon i gnällbältet Ha det gott gubben/Hp Här blir det frukost,lunch & potatissoppa på burk till kvällen!!!! Ha det Gött/Engelen Mvh Muschroom! Ändrades Januari 22, 2014 av svampen Örebro Sportklubb Ösk! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
FF Inlagd Januari 22, 2014 Dela Inlagd Januari 22, 2014 Köttfärslimpa med sås o potäter till, lite grönt idag blev också.. FF www.easi.nu Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
svampen Inlagd Januari 22, 2014 Dela Inlagd Januari 22, 2014 Köttfärslimpa med sås o potäter till, lite grönt idag blev också.. IMG_1136.JPG FF O Gud va Gött det blir det Tommollow!!!! Örebro Sportklubb Ösk! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
borje222 Inlagd Januari 22, 2014 Dela Inlagd Januari 22, 2014 Svampen har visat bilder på sina mackor, så även jag blev sugen. Jag valde att göra ett Levainbröd, med surdeg helt utan jäst. Jag började med att röra ihop surdegsgrunden, 1 dl vatten + 1 dl rågmjöl. Bunken ska stå i rumstemp i 3 dygn, med omrörning en gång om dagen. Dag 4 tillsattes 1 lit vatten + 1 lit rågmjöl, och smeten fick stå ett dygn. Ja, då var surdegsgrunden klar, och man ser faktiskt att den "lever", (bubblar). Denna räcker till ett antal bak, håller ca. 1 vecka i kylen men går även att frysa! Lämpligt är att stoppa på små burkar, och sista burken sätter man en ny deg på. Eftersom jag valde att göra ett bröd helt utan jäst, var jag tvungen att sätta en fördeg, som fick jäsa ett dygn. Degen blandades tillsammans med fördegen. Slog upp degen i en oljad låda, efter att stått framme i ca. 3 timmar, och jag vikt degen 3 ggr hade den jäst till nästan dubbla storleken, då var det dags att ställa in den i kylen över natten. Jag var lite orolig att jäskraften inte skulle räcka till, men mina farhågor var obefogade... Formades till ett par limpor som gräddades, och jag blev väldigt nöjd med resultatet! Är det någon som blev sugen på att baka med egen surdeg, så skickar jag med en mycket bra länk. http://sv.wikiversity.org/wiki/Surdegsbakning_f%C3%B6r_hemmabagaren/L%C3%A5ngj%C3%A4sta_surdegsbr%C3%B6d Jo, det blev ju ett par mackor också... Mvh. borje222 Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
andrejsdenruskige Inlagd Januari 22, 2014 Dela Inlagd Januari 22, 2014 Jaha, då klev jag in i fel tråd igen. Får stå ut i 2,5 timmar till, innan det blir dags för min genomfrusna pizza att tillagas i ugnen. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Odin Inlagd Januari 22, 2014 Dela Inlagd Januari 22, 2014 Jaha, då klev jag in i fel tråd igen. Får stå ut i 2,5 timmar till, innan det blir dags för min genomfrusna pizza att tillagas i ugnen. Ere kallt hos dej? Om du inte ens hinner hem med Pizzan innan den fryser menar jag, eller långt till Pizzerian kanske? Du kan aldrig bromsa dej ur en uppförsbacke. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
andrejsdenruskige Inlagd Januari 22, 2014 Dela Inlagd Januari 22, 2014 Ere kallt hos dej? Om du inte ens hinner hem med Pizzan innan den fryser menar jag, eller långt till Pizzerian kanske? Snål som jag är så köper jag fryspizza......så att jag ska ha råd med t.ex vindrutetorkare av det dyrare slaget. Blev trött på kvarterskinesen efter att de hade haft stängt några gånger mitt i allt. Thaihaket som ligger på sidan av stänger kl21 och jag drar hem från jobbet 21.30. Så då blir det att köpa pizzan från närbutiken och hiva in i frysen. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Recommended Posts
Registrera dig eller logga in för att kommentera
och se bilderna på riktigt.
Du måste vara medlem för att kommentera på forumet
Registrera dig
Registrera ett medlemskap. Lätt gjort...!
Registrera dig på forumetLogga in
Har du redan ett medlemskap? Logga in här.
Logga in nu