Jump to content
IGNORERAD

Vad åt Ni idag? Bildtråd.


Swemag

Recommended Posts

Så gott :-)

IMG_20161021_115300.jpg

“Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience"

Link to comment
Dela på andra sajter

Ingenting ännu. Jag sparar mig tills jag kommer till Sue-Ellen vid 1730 rycket för att kunna fira Oktoberfest med alla tillbehör...
Välkomna att dyka upp om ni har lust.

Sue-Ellen med Fredrik 2015 04 30.jpg

Ändrades av HajKaj

Jag vet alltid vart jag är, men ibland är inte resten av världen där jag trodde att den var.

Link to comment
Dela på andra sajter


Det där ser kanon gött ut.....

Skickat från min X9009 via Tapatalk


Det var riktigt gott.




Skickat från min iPhone med Tapatalk
Link to comment
Dela på andra sajter

Någon typ utav rökt/saltat kött på ett hak i Kiev. Gott som attans med en pils. Snuskigt billigt i Kiev. Och ändå är detta lite finare 15kr för 0.5lIMG-20161021-WA0027.thumb.jpeg.c6398c7351ff90f2ce4b2a0e1e72b44a6297a2fdf.jpg

Skickat från min SM-G935F via Tapatalk

Link to comment
Dela på andra sajter

Lite fredagsgottis

DSC00167.jpg

“Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience"

Link to comment
Dela på andra sajter

Blev en kyckling curry på mormors vis, (dock använde hon höns, jag fick nöja mig med kycling)

 

1.JPG

 

Tror jag hade lite bättre styrka på min, jämfört med den man blev serverad på 70-talet...

 

 

2.JPG

 

Mvh. borje222

Link to comment
Dela på andra sajter

Till lunch laxpudding,sagolikt gott nyss slog hungern till efter koll i denna tråd så jag stekte på lite korv och potatis,en fattig pensionär får nöje sig med smulorna från de välbeställdas bord men mätt blev jag.

Måne

Link to comment
Dela på andra sajter

9 minuter sedan, skrev måne:

Till lunch laxpudding,sagolikt gott nyss slog hungern till efter koll i denna tråd så jag stekte på lite korv och potatis,en fattig pensionär får nöje sig med smulorna från de välbeställdas bord men mätt blev jag.

 

Laxpuddinng...jäklar så gott!

 

Här på andra sidan stan blev det en ciabatta med curry-mangosås...

 

DSC_0311.JPG

 

Och saltgurka... 

 

DSC_0312.JPG

 

Med rostbiff och..... 



DSC_0313.JPG

 

Ruccola.. 

 

DSC_0314.JPG

 

Fantastiskt gott! 

 

DSC_0315.JPG

 

 

Link to comment
Dela på andra sajter

On 2016-10-20 at 20:04, skrev Odin:

Åt å åt... Nja jag kokar fond på Älgben... Alltså jag hoppas att få äta underbara grytor och soppor baserade på denna fond... Men just nu känns det jaaaligt magert, enligt beräkning är fonden färdig (färdigkokt) om tre timmar...

 

By the book  tänkte jag fortsätta fram till 12 i natt . Därefter ska jag fortsätta sjudningen i morgon och sjuda vidare tills det blir gelé... Jag har aldrig gjort det förut, men nu ska vi prova.

 

Törs väl knappt beskriva vad Älgköttsgrytan baserad på tidigare nämnd fond smakade... Skit i det.

 

Fy helevete va gott det blev, fast iofs. hur skulle det kunna bli efter typ 10 timmars kärlek å ca: 2,5-3 liter nedkokt Italienskt vin, Bacon, skogs-Champinigioner,Sockerärtor och Paprika.

Nu ser grytan ut som en mörk...gröt. Och i morgon ska den avnjutas tillsammans med Palsternackscreme och (lyssna nu Mille) kokt Amadine. ok lite Rödvinbärs gelé'åxå...

Du kan aldrig bromsa dej ur en uppförsbacke.

Link to comment
Dela på andra sajter

1 minut sedan, skrev Odin:

 

Törs väl knappt beskriva vad Älgköttsgrytan baserad på tidigare nämnd fond smakade... Skit i det.

 

Fy helevete va gott det blev, fast iofs. hur skulle det kunna bli efter typ 10 timmars kärlek å ca: 2,5-3 liter nedkokt Italienskt vin, Bacon, skogs-Champinigioner,Sockerärtor och Paprika.

Nu ser grytan ut som en mörk...gröt. Och i morgon ska den avnjutas tillsammans med Palsternackscreme och (lyssna nu Mille) kokt Amadine. ok lite Rödvinbärs gelé'åxå...

 

låter fantastiskt gott......men, vad du än gör skala aldrig potatis av sorten Amadine före kokningen!

 

PUSSPÅRE!

Link to comment
Dela på andra sajter

3 minuter sedan, skrev ellim63:

 

låter fantastiskt gott......men, vad du än gör skala aldrig potatis av sorten Amadine före kokningen!

 

PUSSPÅRE!

 

Tack.

Ok vi ska ta fram skalfat...

Alltså grytan Mille... Oj oj oj.

 

Prova det nån gång, istället för vatten - kör ett milt rött vin. Alla smaker koncentreras ju och 2,5-3L vin reducerat till en halvliter ger ryggrad och smak...

Puss i örat på er.

Du kan aldrig bromsa dej ur en uppförsbacke.

Link to comment
Dela på andra sajter

 

Tack.

Ok vi ska ta fram skalfat...

Alltså grytan Mille... Oj oj oj.

 

Prova det nån gång, istället för vatten - kör ett milt rött vin. Alla smaker koncentreras ju och 2,5-3L vin reducerat till en halvliter ger ryggrad och smak...

Puss i örat på er.


Hur många liter har du förskaffat dig .

Tapatalkat

Link to comment
Dela på andra sajter

17 minuter sedan, skrev Odin:

 

Tack.

Ok vi ska ta fram skalfat...

Alltså grytan Mille... Oj oj oj.

 

Prova det nån gång, istället för vatten - kör ett milt rött vin. Alla smaker koncentreras ju och 2,5-3L vin reducerat till en halvliter ger ryggrad och smak...

Puss i örat på er.

 

5 minuter sedan, skrev Nilsson68:


Hur många liter har du förskaffat dig .

Tapatalkat
 

 

Den käre Odin köpte en 5-6 liter

 

Sedan reducerade han dem genom att pimpla i sig ett par liter :dribble:

 

/Enis

 

"Om du inte är en elefant, försök inte bajsa som en..."

Link to comment
Dela på andra sajter

16 minuter sedan, skrev Odin:

 

Tack.

Ok vi ska ta fram skalfat...

Alltså grytan Mille... Oj oj oj.

 

Prova det nån gång, istället för vatten - kör ett milt rött vin. Alla smaker koncentreras ju och 2,5-3L vin reducerat till en halvliter ger ryggrad och smak...

Puss i örat på er.

 

Förmodligen är vi lite osams, men om du frågar mig så behöver du inte skala små fina Amadinepotatisar innan du kastar in dom mitt i ansiktet...fantastiskt gott tycker jag!

 

P!

Link to comment
Dela på andra sajter

6 timmar sedan, skrev Enis:

 

 

Den käre Odin köpte en 5-6 liter

 

Sedan reducerade han dem genom att pimpla i sig ett par liter :dribble:

 

/Enis

 

 

En BIB vet inte hur mycket det är i dom, men det torde vara 3-3,5L.

Det känns på tyngden som om det är ett kanske två glas kvar i boxen, resten är nedkokt i grytan.

Du kan aldrig bromsa dej ur en uppförsbacke.

Link to comment
Dela på andra sajter

Brunchen blir plaa to med en chilliröra, kycklinghjärtan och geng paneng som jag håller mig till.7ca3ab7aeb0ab2f32e1c66424e685279.jpg43218c3eecc8c0cacad50e46ea17170a.jpg


Skickat från min iPhone med Tapatalk

Link to comment
Dela på andra sajter

En enkel snabblunch,Tom Yam nudlar fick det bli.3582f0cc573a47de054a143e3dd7be5f.jpg


Skickat från min iPhone med Tapatalk

PRÄSTLÄRLING OCH SEKTMEDLEM.

Link to comment
Dela på andra sajter

Iväg och fylla på thai skafferiet.
Kärleken hitta lite sötsak.
6342abc8fbb7142e3ef1867e6e9e2543.jpg
Sen skulle vi prova en omtalad thai på Hornsgatan.
Men någon hade bokat stället idag.
Så in på kinesbuffe.
c7065725a9f8e7fc62a4e3526a31fccb.jpg
f92c2ad351ff776f633dd797f4a21d68.jpg
b4a585f80c1173f7a68fb1626c601ce7.jpg


Tapatalkat

Link to comment
Dela på andra sajter

Registrera dig eller logga in för att kommentera
och se bilderna på riktigt.

Du måste vara medlem för att kommentera på forumet

Registrera dig

Registrera ett medlemskap. Lätt gjort...!

Registrera dig på forumet

Logga in

Har du redan ett medlemskap? Logga in här.

Logga in nu
Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...