Khonis Inlagd Oktober 20, 2016 Dela Inlagd Oktober 20, 2016 Ikväll blev det thai Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Peolito Inlagd Oktober 21, 2016 Dela Inlagd Oktober 21, 2016 Viltskavsgryta med potmos, sås, lingon och lulllull till lunch.Skickat från min iPhone med Tapatalk Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Kenneth4618 Inlagd Oktober 21, 2016 Dela Inlagd Oktober 21, 2016 Så gott “Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience" Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
HajKaj Inlagd Oktober 21, 2016 Dela Inlagd Oktober 21, 2016 (ändrad) Ingenting ännu. Jag sparar mig tills jag kommer till Sue-Ellen vid 1730 rycket för att kunna fira Oktoberfest med alla tillbehör... Välkomna att dyka upp om ni har lust. Ändrades Oktober 21, 2016 av HajKaj Jag vet alltid vart jag är, men ibland är inte resten av världen där jag trodde att den var. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
MickeN Inlagd Oktober 21, 2016 Dela Inlagd Oktober 21, 2016 Simträningen kräver påfyllning av proteiner. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Maitan Inlagd Oktober 21, 2016 Dela Inlagd Oktober 21, 2016 Viltskavsgryta med potmos, sås, lingon och lulllull till lunch.Skickat från min iPhone med Tapatalk Det där ser kanon gött ut..... Skickat från min X9009 via Tapatalk Maitans i Pattaya Direktsändning via webcam Se även här på MaiPenRai.se för senaste nytt Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Peolito Inlagd Oktober 21, 2016 Dela Inlagd Oktober 21, 2016 Det där ser kanon gött ut..... Skickat från min X9009 via TapatalkDet var riktigt gott.Skickat från min iPhone med Tapatalk Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Guest Fredman Inlagd Oktober 21, 2016 Dela Inlagd Oktober 21, 2016 Hälleflundra med svamprisotto och några baljor vitt. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
65Selander Inlagd Oktober 21, 2016 Dela Inlagd Oktober 21, 2016 Någon typ utav rökt/saltat kött på ett hak i Kiev. Gott som attans med en pils. Snuskigt billigt i Kiev. Och ändå är detta lite finare 15kr för 0.5lSkickat från min SM-G935F via Tapatalk Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Kenneth4618 Inlagd Oktober 21, 2016 Dela Inlagd Oktober 21, 2016 Lite fredagsgottis “Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience" Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
borje222 Inlagd Oktober 21, 2016 Dela Inlagd Oktober 21, 2016 Blev en kyckling curry på mormors vis, (dock använde hon höns, jag fick nöja mig med kycling) Tror jag hade lite bättre styrka på min, jämfört med den man blev serverad på 70-talet... Mvh. borje222 Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Nilsson68 Inlagd Oktober 21, 2016 Dela Inlagd Oktober 21, 2016 Blev snabb wok på kontoret till lunch Tapatalkat Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Mankan Inlagd Oktober 21, 2016 Dela Inlagd Oktober 21, 2016 Ingen mat från min kärlek bara nudelsoppa åt sig själv Hatar mytomaner och bidragsfuskare. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
måne Inlagd Oktober 21, 2016 Dela Inlagd Oktober 21, 2016 Till lunch laxpudding,sagolikt gott nyss slog hungern till efter koll i denna tråd så jag stekte på lite korv och potatis,en fattig pensionär får nöje sig med smulorna från de välbeställdas bord men mätt blev jag. Måne Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
ellim63 Inlagd Oktober 21, 2016 Dela Inlagd Oktober 21, 2016 9 minuter sedan, skrev måne: Till lunch laxpudding,sagolikt gott nyss slog hungern till efter koll i denna tråd så jag stekte på lite korv och potatis,en fattig pensionär får nöje sig med smulorna från de välbeställdas bord men mätt blev jag. Laxpuddinng...jäklar så gott! Här på andra sidan stan blev det en ciabatta med curry-mangosås... Och saltgurka... Med rostbiff och.....  Ruccola.. Fantastiskt gott!  Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Odin Inlagd Oktober 21, 2016 Dela Inlagd Oktober 21, 2016 On 2016-10-20 at 20:04, skrev Odin: Åt å åt... Nja jag kokar fond på Älgben... Alltså jag hoppas att få äta underbara grytor och soppor baserade på denna fond... Men just nu känns det jaaaligt magert, enligt beräkning är fonden färdig (färdigkokt) om tre timmar... By the book tänkte jag fortsätta fram till 12 i natt . Därefter ska jag fortsätta sjudningen i morgon och sjuda vidare tills det blir gelé... Jag har aldrig gjort det förut, men nu ska vi prova. Törs väl knappt beskriva vad Älgköttsgrytan baserad på tidigare nämnd fond smakade... Skit i det. Fy helevete va gott det blev, fast iofs. hur skulle det kunna bli efter typ 10 timmars kärlek å ca: 2,5-3 liter nedkokt Italienskt vin, Bacon, skogs-Champinigioner,Sockerärtor och Paprika. Nu ser grytan ut som en mörk...gröt. Och i morgon ska den avnjutas tillsammans med Palsternackscreme och (lyssna nu Mille) kokt Amadine. ok lite Rödvinbärs gelé'åxå... Du kan aldrig bromsa dej ur en uppförsbacke. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
ellim63 Inlagd Oktober 21, 2016 Dela Inlagd Oktober 21, 2016 1 minut sedan, skrev Odin: Törs väl knappt beskriva vad Älgköttsgrytan baserad på tidigare nämnd fond smakade... Skit i det. Fy helevete va gott det blev, fast iofs. hur skulle det kunna bli efter typ 10 timmars kärlek å ca: 2,5-3 liter nedkokt Italienskt vin, Bacon, skogs-Champinigioner,Sockerärtor och Paprika. Nu ser grytan ut som en mörk...gröt. Och i morgon ska den avnjutas tillsammans med Palsternackscreme och (lyssna nu Mille) kokt Amadine. ok lite Rödvinbärs gelé'åxå... låter fantastiskt gott......men, vad du än gör skala aldrig potatis av sorten Amadine före kokningen! PUSSPÅRE! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Odin Inlagd Oktober 21, 2016 Dela Inlagd Oktober 21, 2016 3 minuter sedan, skrev ellim63: låter fantastiskt gott......men, vad du än gör skala aldrig potatis av sorten Amadine före kokningen! PUSSPÅRE! Tack. Ok vi ska ta fram skalfat... Alltså grytan Mille... Oj oj oj. Prova det nån gång, istället för vatten - kör ett milt rött vin. Alla smaker koncentreras ju och 2,5-3L vin reducerat till en halvliter ger ryggrad och smak... Puss i örat på er. Du kan aldrig bromsa dej ur en uppförsbacke. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Nilsson68 Inlagd Oktober 21, 2016 Dela Inlagd Oktober 21, 2016 Tack. Ok vi ska ta fram skalfat... Alltså grytan Mille... Oj oj oj. Prova det nån gång, istället för vatten - kör ett milt rött vin. Alla smaker koncentreras ju och 2,5-3L vin reducerat till en halvliter ger ryggrad och smak... Puss i örat på er. Hur många liter har du förskaffat dig .Tapatalkat Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Enis Inlagd Oktober 21, 2016 Dela Inlagd Oktober 21, 2016 17 minuter sedan, skrev Odin: Tack. Ok vi ska ta fram skalfat... Alltså grytan Mille... Oj oj oj. Prova det nån gång, istället för vatten - kör ett milt rött vin. Alla smaker koncentreras ju och 2,5-3L vin reducerat till en halvliter ger ryggrad och smak... Puss i örat på er. 5 minuter sedan, skrev Nilsson68: Hur många liter har du förskaffat dig . Tapatalkat Den käre Odin köpte en 5-6 liter Sedan reducerade han dem genom att pimpla i sig ett par liter /Enis "Om du inte är en elefant, försök inte bajsa som en..." Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
ellim63 Inlagd Oktober 21, 2016 Dela Inlagd Oktober 21, 2016 16 minuter sedan, skrev Odin: Tack. Ok vi ska ta fram skalfat... Alltså grytan Mille... Oj oj oj. Prova det nån gång, istället för vatten - kör ett milt rött vin. Alla smaker koncentreras ju och 2,5-3L vin reducerat till en halvliter ger ryggrad och smak... Puss i örat på er. Förmodligen är vi lite osams, men om du frågar mig så behöver du inte skala små fina Amadinepotatisar innan du kastar in dom mitt i ansiktet...fantastiskt gott tycker jag! P! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Odin Inlagd Oktober 22, 2016 Dela Inlagd Oktober 22, 2016 6 timmar sedan, skrev Enis: Den käre Odin köpte en 5-6 liter Sedan reducerade han dem genom att pimpla i sig ett par liter /Enis En BIB vet inte hur mycket det är i dom, men det torde vara 3-3,5L. Det känns på tyngden som om det är ett kanske två glas kvar i boxen, resten är nedkokt i grytan. Du kan aldrig bromsa dej ur en uppförsbacke. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Peolito Inlagd Oktober 22, 2016 Dela Inlagd Oktober 22, 2016 Brunchen blir plaa to med en chilliröra, kycklinghjärtan och geng paneng som jag håller mig till.Skickat från min iPhone med Tapatalk Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
B747 Inlagd Oktober 22, 2016 Dela Inlagd Oktober 22, 2016 En enkel snabblunch,Tom Yam nudlar fick det bli.Skickat från min iPhone med Tapatalk PRÄSTLÄRLING OCH SEKTMEDLEM. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Nilsson68 Inlagd Oktober 22, 2016 Dela Inlagd Oktober 22, 2016 Iväg och fylla på thai skafferiet. Kärleken hitta lite sötsak.Sen skulle vi prova en omtalad thai på Hornsgatan. Men någon hade bokat stället idag. Så in på kinesbuffe. Tapatalkat Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Recommended Posts
Registrera dig eller logga in för att kommentera
och se bilderna på riktigt.
Du måste vara medlem för att kommentera på forumet
Registrera dig
Registrera ett medlemskap. Lätt gjort...!
Registrera dig på forumetLogga in
Har du redan ett medlemskap? Logga in här.
Logga in nu