svampen Inlagd April 11, 2019 Dela Inlagd April 11, 2019 Ungs Gratinerad Delii Falu Mumma Örebro Sportklubb Ösk! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
samet Inlagd April 11, 2019 Dela Inlagd April 11, 2019 Blev middag också... å denna veckan bestämde jag! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
ellim63 Inlagd April 11, 2019 Dela Inlagd April 11, 2019 Lite gott en torsdagskväll innan jobbarhelg serverades i uterummet.. Tomatsallad med mycket basilika och rödlök.. Och ett svalt glas vitt vin.. Underbart! Rågmjölspanerad kattfiskfilé med vitt vin, kantareller och grädde, dillkvistar som pynt, och kokt potatis..fantastiskt gott! Solnedgång, såå vackert, Tack för en trevlig kväll! ❤️ Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Tallviking Inlagd April 11, 2019 Dela Inlagd April 11, 2019 Middag ute på Grand Place ikväll Being nice is overrated - Garfield Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Tommy Inlagd April 11, 2019 Dela Inlagd April 11, 2019 8 minuter sedan, skrev Tallviking: Middag ute på Grand Place ikväll Ser ut som om medellivslängden där ökat med 15 år, sedan 1970-talet! Findusfisken ser hyfsad ut, citronen med kärnor kvar visar på lite ointresserad servering, "Salladen" är förstås ett försök till skämt? MVH "There is an eagle in me that wants to soar, and there is a hippopotamus in me that wants to wallow in the mud." Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Tallviking Inlagd April 11, 2019 Dela Inlagd April 11, 2019 21 minuter sedan, skrev Tommy: Ser ut som om medellivslängden där ökat med 15 år, sedan 1970-talet! Findusfisken ser hyfsad ut, citronen med kärnor kvar visar på lite ointresserad servering, "Salladen" är förstås ett försök till skämt? MVH Fick du surkål till middag idag ? Being nice is overrated - Garfield Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Tommy Inlagd April 11, 2019 Dela Inlagd April 11, 2019 7 minuter sedan, skrev Tallviking: Fick du surkål till middag idag ? Nejdå, thaislafs, jättegott! Bara trött på att du spyr ur dej påhittade "Fakta" och sen inte vågar erkänna när du haft fel, så jag svarade dej här också. Fast maten du visade såg trist ut, tycker jag, speciellt salladen och fiskpinnen. MVH "There is an eagle in me that wants to soar, and there is a hippopotamus in me that wants to wallow in the mud." Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Enis Inlagd April 12, 2019 Dela Inlagd April 12, 2019 21 timmar sedan, skrev samet: Byns bästa burgare... en ostburgare. Bra burgare, goda pommes. Enda synpukten var att den karameliserade löken tog över för mycket så burgaren förlorade sin kött och ostsmak... Jag tar tjuren vid hornen och för veckans hamburgare vidare ok, lite för mycket salt bara enis "Om du inte är en elefant, försök inte bajsa som en..." Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Kenneth4618 Inlagd April 12, 2019 Dela Inlagd April 12, 2019 Blev en schnitzel på Gasthaus Väpnaren idag “Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience" Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Peolito Inlagd April 12, 2019 Dela Inlagd April 12, 2019 Vietnamesiskt i Liljeholmen till lunch.Skickat från min iPhone med Tapatalk Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Enis Inlagd April 12, 2019 Dela Inlagd April 12, 2019 middag enis "Om du inte är en elefant, försök inte bajsa som en..." Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
berlitz Inlagd April 12, 2019 Dela Inlagd April 12, 2019 26 minuter sedan, skrev Enis: middag enis Haru eller skaru äta? Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Kötthandlarn Inlagd April 12, 2019 Dela Inlagd April 12, 2019 Spaghetti med arrabiatasås å köttbullar............ Det finns ingen dag som är så dålig att den inte kan bli sämre! Livet är bara ett väntrum på döden! Det är aldrig försent att ge upp! Ett försök är det första steget till ett misslyckande! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
ellim63 Inlagd April 12, 2019 Dela Inlagd April 12, 2019 Till lunch idag blev det kokt majskyckling och en stark sås med soja, vitlök, ingefära och chili.. fantastiskt gott! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
samet Inlagd April 12, 2019 Dela Inlagd April 12, 2019 Grekiskt till medda... Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
B747 Inlagd April 12, 2019 Dela Inlagd April 12, 2019 32 minuter sedan, skrev samet: Grekiskt till medda... Det är väl själva fan att det inte går att hålla fingrarna borta från kakburken,,, PRÄSTLÄRLING OCH SEKTMEDLEM. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Enis Inlagd April 12, 2019 Dela Inlagd April 12, 2019 Kvällspuck med chèvre, sjukt tråkigt bröd dock i från frysen enis "Om du inte är en elefant, försök inte bajsa som en..." Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Soengsang Inlagd April 13, 2019 Dela Inlagd April 13, 2019 Arbetarfrukost som vanligt. 1 del havregryn 2 delar vatten Lite salt. Mjölk o kanel Det är helt ok att ha en annan åsikt än mig, jag kan inte tvinga DIG att ha rätt! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Hua Hin Inlagd April 13, 2019 Dela Inlagd April 13, 2019 I går kväll blev det schnitzel Alkohol löser inga problem, men det gör å andra sidan inte mjölk heller... Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Tallviking Inlagd April 13, 2019 Dela Inlagd April 13, 2019 En Scandlines Special Being nice is overrated - Garfield Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Soengsang Inlagd April 13, 2019 Dela Inlagd April 13, 2019 (ändrad) 2 minuter sedan, skrev Tallviking: En Scandlines Special Bra frukost vad det nu är förutom colan 🙄 Ändrades April 13, 2019 av Soengsang Det är helt ok att ha en annan åsikt än mig, jag kan inte tvinga DIG att ha rätt! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Tallviking Inlagd April 13, 2019 Dela Inlagd April 13, 2019 2 minuter sedan, skrev Soengsang: Bra frukost vad det nu är förutom colan 🙄 Den intogs strax efter midnatt, är hos en kompis i Lund nu så det blir skånsk frukost strax Being nice is overrated - Garfield Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Kenneth4618 Inlagd April 13, 2019 Dela Inlagd April 13, 2019 Funderar på att laga till en Edward Blom måltid 😛 Edward Bloms ”sista måltid” Rysk kaviar, Kalix löjrom och årgångschampagne. T.ex. en gammal Bollinger. Åltallrik: rundrökt ål med det där bakade ägg-grädd-blandningen som brukade serveras på Grands julbord när de ännu hade ål; hamlad ål och luad ål. Jever pilsener och en malörtssnaps. Danskt smörrebröd med en hög av gravlax av yppersta kvalitet och några löskokta ägg av vilda tofsvipor. Rochefort 10 och en sexa OP. Gåsleverterrin (tillagad på ytterst låg värme) med Château d'Yquem Vit tysk sparris med Hollandaisesås, några skivor schwarzwaldskinka och någon halvtorr högpredikats Riesling från Rheingau eller Franken. t.ex. Juliusspital Würzbuger Stein eller något från Kloster Eberbach. Liten skaldjursplatå med mycket majonnäs. Något riktigt bra franskt vitt vin. Champagnesorbet Någon liten soppa – kanske en gräddig soppa på rostad blomkål, eller en fransk löksoppa– lite för mättande... Med halvtorr sherry. Krämig äggröra med tryffel (som på restaurangen Aubergine). Något bra italienskt rödvin. En av mormors kroppkakor (uppstekta med fläsk och lök) med Günterstaler Spätburgunder Weissherbst. Blaue Forelle med smörsås. Torrt högpredikatsriesling från Kaiserstuhul i Baden med sin kraftiga mineralton. Miniwallenbergare med gräddsås och lingon. Carnegie Porter. En smaktallrik av stekt bröst av gås, anka och pekinganka, med varmt kinesiskt risvin. Liten portion burgundisk gryta med en riktigt bra bourgogne. Grillad entrecote av några sorters toppklassigt kött typ det man brukar få på AB, finska mjökkossor, galiciska kossor, kobebiff. Med vitlökssmör, bea, guacamole. Gammal Chateau Margeux Margeux. Schweizisk ostfoundue med en flaska oekad Chasselas. Madeirapudding med ett riktigt gammalt sött portvin. Chokladmousse, mörk och gräddig med en långlagrad madeira. Ostbricka (Rochefort, Stilton, Västerbotten, Appenzeller, whiskycheddar, ett par kittostar, brie, ett par getostar och en galicisk ädelost jag en gång åt i Santiago som 20-åring men glömt namnet på). Med ett urval Moselviner som nostalgitripp: Auselse, Beerenauselese, Trockenbeerenauslese, Eiswein – från olika år och platser. Särskilt från Friedrich Wilhelms Gymnasium och Staatliche Weindomäne. Flera riktigt gamla och bärnstensfärgade. Espresso, rikligt med högprocentiga spritiga chokladtryfflar av allra hösta kvalitet, punsch, calvados och en mörk, ganska stor men nikotinsvag cigarr. En flaska Borjomi mineralvatten. “Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience" Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Enis Inlagd April 13, 2019 Dela Inlagd April 13, 2019 16 minuter sedan, skrev Kenneth4618: Funderar på att laga till en Edward Blom måltid 😛 Edward Bloms ”sista måltid” Rysk kaviar, Kalix löjrom och årgångschampagne. T.ex. en gammal Bollinger. Åltallrik: rundrökt ål med det där bakade ägg-grädd-blandningen som brukade serveras på Grands julbord när de ännu hade ål; hamlad ål och luad ål. Jever pilsener och en malörtssnaps. Danskt smörrebröd med en hög av gravlax av yppersta kvalitet och några löskokta ägg av vilda tofsvipor. Rochefort 10 och en sexa OP. Gåsleverterrin (tillagad på ytterst låg värme) med Château d'Yquem Vit tysk sparris med Hollandaisesås, några skivor schwarzwaldskinka och någon halvtorr högpredikats Riesling från Rheingau eller Franken. t.ex. Juliusspital Würzbuger Stein eller något från Kloster Eberbach. Liten skaldjursplatå med mycket majonnäs. Något riktigt bra franskt vitt vin. Champagnesorbet Någon liten soppa – kanske en gräddig soppa på rostad blomkål, eller en fransk löksoppa– lite för mättande... Med halvtorr sherry. Krämig äggröra med tryffel (som på restaurangen Aubergine). Något bra italienskt rödvin. En av mormors kroppkakor (uppstekta med fläsk och lök) med Günterstaler Spätburgunder Weissherbst. Blaue Forelle med smörsås. Torrt högpredikatsriesling från Kaiserstuhul i Baden med sin kraftiga mineralton. Miniwallenbergare med gräddsås och lingon. Carnegie Porter. En smaktallrik av stekt bröst av gås, anka och pekinganka, med varmt kinesiskt risvin. Liten portion burgundisk gryta med en riktigt bra bourgogne. Grillad entrecote av några sorters toppklassigt kött typ det man brukar få på AB, finska mjökkossor, galiciska kossor, kobebiff. Med vitlökssmör, bea, guacamole. Gammal Chateau Margeux Margeux. Schweizisk ostfoundue med en flaska oekad Chasselas. Madeirapudding med ett riktigt gammalt sött portvin. Chokladmousse, mörk och gräddig med en långlagrad madeira. Ostbricka (Rochefort, Stilton, Västerbotten, Appenzeller, whiskycheddar, ett par kittostar, brie, ett par getostar och en galicisk ädelost jag en gång åt i Santiago som 20-åring men glömt namnet på). Med ett urval Moselviner som nostalgitripp: Auselse, Beerenauselese, Trockenbeerenauslese, Eiswein – från olika år och platser. Särskilt från Friedrich Wilhelms Gymnasium och Staatliche Weindomäne. Flera riktigt gamla och bärnstensfärgade. Espresso, rikligt med högprocentiga spritiga chokladtryfflar av allra hösta kvalitet, punsch, calvados och en mörk, ganska stor men nikotinsvag cigarr. En flaska Borjomi mineralvatten. Ja nog lär det bli sista måltiden allt, tarmsystem och Hjärta samt kranskärl lär hamna i chock direkt och tvärt lägga av. enis "Om du inte är en elefant, försök inte bajsa som en..." Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Broskan Inlagd April 13, 2019 Dela Inlagd April 13, 2019 (ändrad) Glömde ju visa frullen vi fick på thai BKK-OSL. Genom frusen juice och så även frukten resten är svårt att beskriva eftersom det inte smakade nåt. //Broskan Ändrades April 13, 2019 av Broskan "Om jag fått frågan om var de lyckligaste människorna finns skulle jag ha svarat: I Filippinerna, där varje människa har en ståuppkomikers talang." Staffan Heimerson - http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/staffanheimerson/article14502442.ab Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Recommended Posts
Registrera dig eller logga in för att kommentera
och se bilderna på riktigt.
Du måste vara medlem för att kommentera på forumet
Registrera dig
Registrera ett medlemskap. Lätt gjort...!
Registrera dig på forumetLogga in
Har du redan ett medlemskap? Logga in här.
Logga in nu