Jump to content
IGNORERAD

Semestersvenskar i Phuket, TV4 ons. 20.00


Bibben

Recommended Posts

Quote

Tycker det är ganska intressant att få ta del av lite typiskt charterliv via dumburken. Har själv aldrig provat på charter så det är kul att se hur det brukar gå till. Har för övrigt inget emot vare sig charter eller charterturister och har lite svårt att förstå dom som ondgör sig över dessa.

Vad bryr jag mig om det finns många svenskar på en turistort, jag umgås och pratar nästan bara med thaiändare ändå. Och det är väl kanske det jag saknar mest i programmet. dvs thailändarna. Verkar på tevebilderna som att det knappt finns några thailändare alls på Phuket, förutom någon enstaka tuktukchaffis eller hotellbetjänt då. Ingen som någonsin umgås eller talar med thailändare förutom när man ska beställa eller skjutsas. Tycker nog teveteamet kunde ha ansträngt sig lite mer för att faktiskt få med lokalbefolkningen på ett hörn i någon historia.

Dessutom verkar det som att thai/svenska par inte existerar överhuvudtaget... något vi alla vet inte riktigt stämmer med verklighetens turistort. Man ser inte ens något sådant par skymta förbi i bakgrunden någonstans så jag gissar att tv4 helt enkelt är rädd för det politiskt korrekta etablissemanget och aktivt censurerar dylikt.

Tror nog en resedokusåpa med ett tvärsnitt ur medlemsskaran på MPR skulle varit betydligt intressantare att följa, men som också skulle genererat betydligt starkare tittarreaktioner än vad "semestersvenskar i phuket" gör. ;)

Han den där reseledarn Khoffe har en thailändsk flickvän och det var väl i 1 lr 2:a programmet hon var med.

Link to comment
Dela på andra sajter

  • Svar 309
  • Skapad
  • Senaste svaret

Mest aktiva i denna tråd

  • ban99arne

    16

  • Grevenigrevie

    14

  • Herr Chang

    13

  • broder tuk tuk

    11

Mest aktiva i denna tråd

Inlagda bilder

Quote

Han den där reseledarn Khoffe har en thailändsk flickvän och det var väl i 1 lr 2:a programmet hon var med.

Ok, då var det första avsnittet i så fall för det har jag inte sett, var ännu i Thailand då.

Ge dem du älskar vingar att flyga, rötter att komma tillbaka till och anledningar att stanna. "Dalai Lama"

Link to comment
Dela på andra sajter

Hej, gubben här.

Jag har åkt mycket Charter i mina dar. Lätt att ta sig från punkt A till punkt B. Buss som stod och väntade på flygplatsen. Hotell betalt. 1993 vågade jag mig utomlands första gången som nykter. Charter förstås. Jag tror jag åkte till Grekland 13 gånger fram till 2004, sen blev det för dyrt. Om jag året innan köpte Souvlaki med tillbehör sista året Drachmen fanns så betalade jag i svenska pengar 35 kronor, året efter när Euron hade införts så kosta samma maträtt nästan 70 svenska pengar.

Sen hittade jag Nobkis Thaihörna och Thaitjejer på nätet och mitt intresse för Thailand tändes. Det tog mig ända till 2007 innan jag vågade ta språnget ner. 14 dagar på La Chiquita på soi Buakao i Pattaya. Fick ett fursterligt mottagande där med att jag blev bjuden till Lolitas :crazy: med allt betalt där. Det skulle TV4 varit med på att filma i stället för den där köpgalna damen som de följde i evigheter. Det ända jag ångrar av resan -07 är att jag bara var nere 14 dagar. Jag har aldrigt satt min fot i Phuket och skulle jag någon gång göra det så inte kommer det vara som Charterturist. Nä, jag trivs i Pattaya med omnejd, jag tycker det är jättekul att sitta på t.ex. NID bar och spela det där spelet man släpper ner plastbrickor och där jag självklart låter tjejen vinna :slow_en: , och det där andra spelet med tärning har jag glömt vad det heter är också kul, kul också att se damernas glädje när de vinner, spelat? So what. Jag märker också att jag blir bemött på ett trevligt sätt , må vara spelat kanske men jag blir glad och spenderar pengar på den dam som följer med mig hem, lite mer än brukligt kanske men, jag lovar vilken fin service jag får sedan hemma på hotellrummet :Drogar-BigGrin(LBG):   senare på hotellrummet ser jag troligen ut så här :Drogar-Sick(LBG): eller så här :Drogar-Love(LBG): . Men, folk kan säga vad de vill om Thaitjejer, det är nog en av de trevligaste damer jag har träffat och fan så mycket billigare att bjuda ut. En lördagmorgon med Thaidamen: vaknar av en leénde vacker kvinna bredvid mig i sängen, vi går upp och duchar tillsammans, ner i sängen igen därför att damen tvättar för mjukt på vissa kroppsdelar. Upp och ducha igen, klär på oss, går och äter frukost, jag farangfrukost hon får 50 THB av mig för att gå och handla thaifrukost. efter det iväg till marknaden och handla kläder till mig och damen. Så kan det se ut i Thailand, tänk er samma sak med en farangdam, blunda och tänk er det, tänk sedan på vad som är trevligast, min thaidam eller den svenska handlande damen i Phuket. Vilken dam skulle ni föredra?

:Drogar-BigGrin(LBG): gubben :Drogar-BigGrin(LBG):

Taoism: shit happens, Buddhism: if shit happens, it isn't really shit, Islam: if shit happens, it is the will of Allah, Catholicism: if shit happens, you deserve it, Judaism: why does this shit always happen to us?, Atheism: I don't believe this shit

Link to comment
Dela på andra sajter

jag försöker att se det positiva i människor för att livet blir lättare då, men fritidsresor gör det ganska svårt. Ger dom inte någon som helst språk utbildning till sina reseledare, :read:   säger bara stackars Mikaela att visas upp på detta sättet i TV, och om man ska till en lokal marknad så kan man ta reda på lite ord på det lokala spårket, hon är reseledare, är som att ha en icke engelsk talande reseledare i london.. tack och lov har man gjort sin sista charter resa.

Link to comment
Dela på andra sajter

:dance1:   Länge leve Grisfesten  :whistle:

BE CAREFUL!! The toe you step on today may be connected to the ass you have to kiss tomorrow!

Link to comment
Dela på andra sajter

Quote

Atom

Men tänk på att den minutvalsen kan vara den

lyckligaste minuten i 45 åringens liv. Får han

sen uppleva den 3-4 ggr på en vecka, då är

upplevelsen total och han kan åka hem och jobba

& slava 11 månader till för att boka nästa resa.

Pingis som aldrig förnekar glädjen i att resa till LOS :dance1:

Pingislover,

For mig ar det helt upp till 45-aringen, alltsa BTT, att gora vad han vill sa lange han behandlar alla efter omstandigheterna val och betalar val. Det hindrar mig dock inte fran att tycka att det ar patetiskt. Feta Ulla pa posten daremot behover ju inte nodvandigtvis vara patetisk. Precis som 45-ariga larare har ratt att roa sig i Thailand sa maste ju aven feta postanstallda fa det.

Link to comment
Dela på andra sajter

Quote

Skillnaden mellan Lasse i baren och feta postulla på stranden i Phuket är ju att Lasse har sanuk medan Ulla mest klagar och gnäller på allt.

Ganska typiskt svenskt.

BTT

Det finns val inga svenskar i Thailand som klagar mer an gubbarna i barerna, du inkluderad. Hur ar det med att fa betala 10 baht for 5 bahtsresor, bartjejer som luras mm mm. Mina foraldrar ar i Thailand varje ar och jag har aldrig hort dem klaga pa nagot.

Ganska typiskt svenskt att tro att alla andra svenskar klagar nar man sjalv kunde utsetts till hela Sveriges klagoombudsman...

Link to comment
Dela på andra sajter

Quote

Pingislover,

For mig ar det helt upp till 45-aringen, alltsa BTT, att gora vad han vill

sa lange han behandlar alla efter omstandigheterna val och betalar val.

Det hindrar mig dock inte fran att tycka att det ar patetiskt.

Feta Ulla pa posten daremot behover ju inte nodvandigtvis vara patetisk.

Precis som 45-ariga larare har ratt att roa sig i Thailand

sa maste ju aven feta postanstallda fa det.

Atom

alla borde få ha sina lyckliga minuter i Thailand

om det sen är Ulla som handlar elefanter, Rune

som gillar att kika lite och ta en GT. Däremot så

är jag jättetacksam att dom alla är i Chartertown

vore jobbigt om Ulla & Rune dök upp i fiskebyn och

rumstrerade runt., huva vilken mardröm. :kort:

Pingis som ändå ska kolla in Phukan om nån dryg månad  :jester:

Link to comment
Dela på andra sajter

Själv tycker jag att alla får åka dit dom vill, sen om man inte vill umgås med dom, så är det något helt annat..

Tycker att många på detta forum sätter sig på en pedistal och tror att han kan så mycket mer än den gemene mannen/kvinnan.

Tagga ner och ta programmet för vad det är...(Underhållning)

Rock on!

Så gott som oförstörd!

Link to comment
Dela på andra sajter

Quote

Förstår inte varför forumisterna klagar, dokumentärfilm är upplysande och man lär sig hur det är i andra länder.

[move]

Upplyste Arne

[/move]

Ja, gud förbjude att man själv fick uppleva det.

manstekerliksom.com
"patraska = häll en skumpa över en småsparare!", "is kyler is", "i förorten bra, men hemma bäst"

Mr T: What's the quickest way to get stuff down from the top shelf? Gravity!

 

 

 

Link to comment
Dela på andra sajter

Jag tycker gubbens inlägg är bland det friskaste och ärligaste på den här tråden!  :great:

Någon borde kanske ringa till TV-5 eller någon annan kanal och försöka att få dom göra en programserie om lyckliga ensamma medelålders single men i Pattaya  :drinks: som ett ocensurerat  :friends: och ärligt svar till denna charter fars.  :heat:

Vilken succe det borde bli!  :victory::dance1::dance:

Link to comment
Dela på andra sajter

Yipeee!  :dance:

Ikväll igen!

20:00 - 21:00  Semestersvenskar Del 5 av 8. Reseledare Mikaela får besök av kompisen Helen som ska gifta sig i Thailand och Mikaela får fullt upp med fixa sin väninnas drömbröllop. Förutom alla förberedelser inför själva bröllopet måste Mikaela ordna en möhippa också.

Link to comment
Dela på andra sajter

Trist att det inte går att se serien på datorn från Thailand, nån som vet om den finns som torrents?

Alltid kul att se hur andra har det!

Youtubarna uppskattas!

MVH Tommy

"There is an eagle in me that wants to soar, and there is a hippopotamus in me that wants to wallow in the mud."

Link to comment
Dela på andra sajter

Quote

Trist att det inte går att se serien på datorn från Thailand, nån som vet om den finns som torrents?

Alltid kul att se hur andra har det!

Youtubarna uppskattas!

MVH Tommy

Kan du inte regga dig här: http://www.tv4.se/1.323778

Kostar iofs 49 kr/mån..men, men...det kanske det är värt!  ;)

Link to comment
Dela på andra sajter

Vet inte Lars, men gratisvisningarna av veckans program funkar inte eftersom jag sitter vid en dator utanför Sverige, så jag antog att samma gäller om man reggar sig?

MVH Tommy

"There is an eagle in me that wants to soar, and there is a hippopotamus in me that wants to wallow in the mud."

Link to comment
Dela på andra sajter

Quote

Trist att det inte går att se serien på datorn från Thailand, nån som vet om den finns som torrents?

Alltid kul att se hur andra har det!

Youtubarna uppskattas!

MVH Tommy

Ja, de finns på TPB.

manstekerliksom.com
"patraska = häll en skumpa över en småsparare!", "is kyler is", "i förorten bra, men hemma bäst"

Mr T: What's the quickest way to get stuff down from the top shelf? Gravity!

 

 

 

Link to comment
Dela på andra sajter

Quote

Ja, de finns på TPB.

KAP JAI! :wai: (Tack stort!), skall kolla... Ja har man sett, där var de!

MVH Tommy

"There is an eagle in me that wants to soar, and there is a hippopotamus in me that wants to wallow in the mud."

Link to comment
Dela på andra sajter

Hej Lars! Det betyder detta http://thepiratebay.org/  och gäller fildelning, och sådant sysslar inte jag med. :whistle:

m.v.h. Lars

En tio-årings dumhet är för det mesta starkt begränsad. Något man inte kan säga om oss vuxna. (lånat av Joints)

We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.

Link to comment
Dela på andra sajter

Registrera dig eller logga in för att kommentera
och se bilderna på riktigt.

Du måste vara medlem för att kommentera på forumet

Registrera dig

Registrera ett medlemskap. Lätt gjort...!

Registrera dig på forumet

Logga in

Har du redan ett medlemskap? Logga in här.

Logga in nu
Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...