Jump to content
IGNORERAD

Allt om amnestilagen


Poffa

Recommended Posts

T.o.m. jag som är politiskt intresserad tycker att det är på tok för många olika politiska trådar just nu. Kan vi inte försöka ta allt i en tråd i stället. Innehållet i de olika trådarna är ju efter några inlägg i princip detsamma oavsett rubrik.

 

Senaste nytt gällande amnestin är bland annat att PT försöker få Demokraterna upplösta eftersom att de är ute och Demonstrerar.

 

http://www.nationmultimedia.com/breakingnews/Pheu-Thai-seeks-to-dissolve-Democrat-Party-30218928.html

 

Och att ett förslag från Suthep om en modifierad variant av amnestin, utan amnestin för Abhisit, Suthep, Thaksin och andra ledare på topp, verkar få gehör hos senaten. Alltså samma förslag som parlamentet tog i första omröstningen av förslaget innan den ändrades för att rentvå Thaksin. 

 

http://www.nationmultimedia.com/breakingnews/Senate-could-amend-blanket-amnesty-bill-speaker-sa-30218937.html

 

Röstsiffrorna för det förslaget borde väl bli 499-1.

Link to comment
Dela på andra sajter

Problemet med PT´s försök att få Demokraterna upplösta "För att de lett en demonstration" på ett område som omfattas av ISA är väl att Ratchadamnoen Avenue inte omfattas av ISA...

 

Känns som om de verkligen greppar efter halmstrån nu, fick besked från Khon Kaen precis och där demonstrerar folk mot amnestilagen. Kanske detta är början till något bra? Kommer sen ICJ dom på måndag att ge det väntade utslaget så tror jag PTP får packa ihop.

"It is not power that corrupts but fear. Fear of losing power corrupts those who wield it and fear of the scourge of power corrupts those who are subject to it"- Aung San Suu Kyi
"It's not a lie, if you believe it" - George Costanza
"Never Argue With A Fool – They Will Drag You Down To Their Level, Then Beat You With Experience"
"Facts are meaningless - you could use facts to prove anything that's even remotely true" -Homer Simpson

www.destinationasien.se 

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...