Jump to content
IGNORERAD

Drama i Pattaya


Guest jing jing

Recommended Posts

Guest jing jing

Drama i Pattaya

Följande berättelse är delvis uppdiktad och författaren svarar inte för 100% överensstämmelse med verkligheten. Det finns dock vissa avsnitt som är helt korrekta, där kända MBR medlemmar agerar huvudpersoner.

Jag har dock valt att dölja personernas riktiga namn med hänsyn till eventuella ”karmachocker”

Del 1

Solen står högt mot Thailands klarblåa himmel. Det är tidig morgon och är en tillsynes helt vanlig dag. Snart kommer denna dag få en dramatisk utveckling.

”Badmästaren” ja, han kallas så för att han brukar arrangera små trevliga meetings, där vi uppsluppet brukar ”löga” oss med öl och bad, i hans kylda 160.000:-  tusen kronors pool.

Vi som har förmånen att bli inbjudna till dessa små klubbträffar brukar lite skämtsamt kallas ”Badmästarens små badgossar” Ja, kanske inte för att vi är direkt små till kroppshyddan utan för att vi inte tänker längre än näsan räcker. Vi har också lovat varandra evigt brödraskap och svurit ed på att alltid stötta varandra. Detta märks kanske tydligast genom att vi allt jobbar i par när vi är uppkopplade på nätet. Vårt förhållande är på gränsen till symbios och vi kan bara inte vara ifrån varandra.

Som vanligt vaknade badmästaren tidigt och började förberedelserna inför dagens möte med badgossarna. Det var redan 33 grader i skuggan. Badmästaren tänkte att idag blir det en bra dag att löga runt i poolen, för att hålla den tryckande hettan borta. Badmästaren utförde sina dagliga rutiner och när han kontrollerade klorhalten i poolen så låg värdet långt under normalvärdet. Bäst att ösa på några extra liter klor idag, tänkte badmästaren, och fyllde på. Vad han då inte visste var att fru Porn redan fyllt på med klor och klorhalten för länge sedan passerat maxvärdet. Katastrofen närmar sig, det kommer bli mycket värre….

Badgossen den större, svänger som hastigast förbi, för att säga ett kort hej till badmästaren, men han får inget svar. Mystiken tätnar. Var är badmästaren?

Efter en stund hittar han badmästaren lite groggy, vid poolkanten. Han slänger sig handlöst över badmästaren för att pussa honom…(Jo.. man gör så i Thailand när någon swimmat av.)

Efter några småpussar vaknar badmästaren till liv och mumlar knappt hörbart, klor, klor, klor min pool, min pool….

Badgossen den större agerar blixtsnabbt, här finns ingen tid att förlora, det är snabba beslut som gäller. ”Badgossen den större” river åt sig kloren och tömmer innehållet i poolen, med en lättnadens suck och ett bekvämt leende på läpparna konstaterar badgossen den större, att han förmodligen ensam räddat eftermiddagens poolmöte. Han fantiserar redan över allt beröm han kommer få, och det går inte att ta fel på hans självgoda uppsyn. Under tiden kravlar Badmästaren sig in i skuggan, fortfarande kraftigt omtöcknad. Han minns inget av vad som hänt, och så vitt vi vet, har han än idag inte helt fått medvetandet tillbaka.

Det kommer bli värre…..    :D

Link to comment
Dela på andra sajter

:D:D   undrar om badmästarn spelar pingis  ???

To do list-
(1). Go to pet store.(2). Buy bird seeds.
(3). Ask how long it will take for the birds to grow.(4). Wait for the reaction.

Link to comment
Dela på andra sajter

Guest jing jing

Spänningen är ooolidlig, hur skall det gå för "Poolman" (badgossen den större) och badmästarn?

Båda tycks fortfarande vara kraftigt höga på klor, men vi hoppas naturligtvis på en snabb bättring.

Jag tror man kan finna båda två inne på min karmasida (den negativa), det verkar som dom fastnat där. Kanske en bugg?

Link to comment
Dela på andra sajter

Porto :Drogar-Mark-01(LBG):

Du e dig lik.

Men jag fick mig trots allt ett gott skratt när jag läste din historia :Drogar-Laugh(LBG):

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...