Jump to content

Jag, ännu en korkad Farang!


Yrre

Recommended Posts

Trots att jag i mängder av inlägg i olika forum, och i samtal med andra med erfarenheter blivit varnad. Då man skall bestämma sig för om man vågar "investera" i ett förhållande med en kvinna ifrån Isaan. Så gick jag på det hela vägen. Kanske kan jag här i min hörna av skam sprida lite ljus till dom som står i samma situation som jag gjorde. Samtidigt tänkte jag använda dom inblandades riktiga namn och varna även för dom, som jag vet fortsätter att snärja nya faranger.

Detta hela började på det typiska viset, förstås:

2010-01-19 --- 2010-02-02

Jag träffade Mintra på en ”ladybar” den 21 januari i Aunang Krabi. Hon följde mig hem till Hotellet och stannade hela natten. På morgonen skildes vi åt och jag gick till stranden där jag stannade hela dagen. När jag kom hem till hotellet runt 1700 så fanns ett meddelande som sa ”Me Penny, call me nr -----------”. Jag ringde upp henne och vi bestämde att vi skulle träffas senare. Hon kom till en bar jag befann mig på och tog en öl. Senare gick vi till hennes arbetsplats och tog några öl och drinkar även där. Efter det flyttade hon mer eller mindre in på mitt hotellrum. Dom flesta dagarna spenderade jag på stranden och Mintra var iväg på sitt håll. Vi brukade stråla samman igen på kvällarna, med något undantag då vi gjorde någon utflykt tillsammans. Jag betalade henne under denna tiden ca 20 000 Bath i kontanter, förutom att jag bjöd henne på drinkar, mat några klädesplagg, hyr mc i 10 dagar och något guldsmycke. Sista dagens morgon sa hon adjö till mig ifrån balkongen på mitt hotellrum.

Fortsättning följer, om någon orkar med att höra på en idi*t?

post-7235-0-01417100-1312377948.jpg

Link to post
 • Replies 148
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • Yrre

  16

 • Wangthong

  7

 • khun-petch

  5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Jodå, visst orkar vi det!!

Bara kör på!

/ Joe

In Asia you live and you die. In Farangland you expect to live one day, then you die without having lived.

Link to post
Tallviking

Säkert mycket nyttig läsning som kan spara en och annan en onödig händelse genom att lära sig av din berättelse så kör på !

Being nice is overrated - Garfield

Link to post
khun-petch

Ja vi vill gärna ha en rapport men jag vill säga att du är ingen idi*t utan jag och dom flesta på detta forum kan nog halka dit

om parametrarna är dom rätta.Utom möjligen ett fåtal experter på detta forum som dom flesta känner till.Hur som helst så lider

jag med dej vad du nu har råkat ut för.

Link to post
Naam jai

jaap det orkar vi...underbart å höra om "idi*ter"...för själv har man ju alldrig blivit lite "allt för kär"...tror vi är många som håller

färgen å bara skakar på huvudet å drar till med en klassiker typ "ja se dessa nybörjare" hur jävla dum får man va.

livet kostar läropengar i både Thailand å sverige..så kör på med din story så man kan sitta å småfnissa. :wai: .

Link to post
andersbangkok

Jag kan bara hålla med övriga. Detta kan säkert bli en mycket lärorik berättelse som många kan lära sig av.

Jag skulle uppskatta mycket om du berättar.

Och. kalla dig själv inte för idi*t. det är många här som drabbats av gula febern :-) Den slår sig bl.a. på omdömet. Du är sannerligen inte ensam om detta!

Edited by andersbangkok

Carpenters inlägg: "Faktum är att du tror att du är i maktens korridorer ock minsann kan. Du vet inget kan inget för att du är för upptagen med dig själv."
"Inte lätt att vara kostym nisse o inte förstå"

Link to post
Kenneth4618

Väntar med spänning på del 2 :thumbsup:

Kontonummer insamlingen för Udon Thani Home for Girls  Svenska Handelsbanken 6879 749 365 978 Swish (Sverige) 0708 575 222

Link to post

OK Jag kör och hoppas, men tolka det inte som någon form av självömkan. :jester:

2010-02-03 --- 2010-05-13

Under denna tid höll vi kontakt via telefon något SMS och E-mail förekom också. Vid några tillfällen bad hon om pengar då hon hade problem. Den första gången berättade hon att hon ville att sin son Plam ville lära sig engelska men att skolan ville ha 3000 Bath/termin. Jag skickade även lite pengar frivilligt totalt under denna period ca 30 000 Bath kontanter i kuvert 2 ggr, Western Union 2 ggr.

ÅÅÅÅhhh när man tänker tillbaka :kort:

post-7235-0-03186500-1312380180.jpg

Link to post
falukorven

Ja men va fan fortsätt med historien. De är väl inte rederiet eller ? Precis när det blir spännande tar avsnittet slut å man måste vänta till nästa torsdag liksom på nästa avsnitt...

Link to post
andersbangkok

Ja men va fan fortsätt med historien. De är väl inte rederiet eller ? Precis när det blir spännande tar avsnittet slut å man måste vänta till nästa torsdag liksom på nästa avsnitt...

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Carpenters inlägg: "Faktum är att du tror att du är i maktens korridorer ock minsann kan. Du vet inget kan inget för att du är för upptagen med dig själv."
"Inte lätt att vara kostym nisse o inte förstå"

Link to post
khun-petch

Jag vill berätta om en belgare som jag träffade på stranden i hua-hin.Det kanske är fel i din tråd men mitt syfte är gott.

Han hade haft en tjej i 4-5 år som var helt perfekt och av ren kärlek och välvilja så unnade han henne ett hus eftersom

dom hade det så bra tillsammans.Men när huset var köpt och han kom nästa gång till henne var han inte välkommen.

Han var inte ledsen ,hade pengar men kunde inte förstå hur han kunde duga utan hus men sen med hus så var han inte

välkommen.

Link to post

Yrre !

Jag har själv varit i samma situationen efter min skilsmässa o första Thailand resa.jag hade redan papperna från MIG i handen men något sätt vaknade jag i sista sekunden.

Jag ångrar ingenting , det var de bästa som hänt mig på länge då. Det kostade några tusenlappar men jag hade kul också ! :-)

Idag kan vi prata o träffa som vänner inget mer.men jag känner henne så väl idag att.

Det är lättare att hitta ressällskap än att bli av med det.

Link to post

Ja ja stilla er, jag måste hinna skriva också! :ahh: Fråga: vågar man publicera bilder på dom inblandade, för det är flera, däribland en polis? Kan det få konsekvenser?

OK än så länge har jag begått dom klassiska misstagen.

2010-05-13 --- 2010-05-24

Jag och Mintra möttes på Bayoke Sky Hotel i BKK där jag bokat rum de 3 första nätterna, men p g a seedeangs härjningar och bombardemang strax utanför hotellet så lämnade vi Bangkok den andra morgonen och tog bussen till Korat. Där köpte jag henne en PC notbook med tillbehör 22 400 Bath.

En manlig vän Nono till Mintra körde oss sedan till Mintras hem i Buayai med sin bil. Redan på morgonen den 16 maj mötte jag för första gången Kai. Som ganska omgående började prata om att jag skulle ”skaffa” henne en farang. Även att bygga någon form hotell kom på tal redan första dagen med Mintra i hennes hem.

Under tiden jag befann mig i Mintras hem var det givetvis jag som bjöd på alla måltider, familjen bestod då av tre barn. På kvällen den 20é alltså efter 4 dagar så hade Mintra och Kai plötsligt utan att tala med mig ordnat transport med samme Nono att köra oss till Korat busstation för att ta bussen till Huahin.

Jag betalade Nono för färden, jag betalade allt från resa, hotellvistelse och mat för oss alla tre under 3 dagr. Redan första dagen i Huahin alltså den 21é inträffade något som jag senare har förstått verkligen hände.

Efter att vi anlänt till stranden gick Mintra iväg för att vad jag trodde då kolla vilka möjligheter det fanns till att äta. Hon var borta i nästan 6 timmar.

post-7235-0-20419900-1312384217.jpg

Link to post
falukorven

Efter att vi anlänt till stranden gick Mintra iväg för att vad jag trodde då kolla vilka möjligheter det fanns till att äta. Hon var borta i nästan 6 timmar.

Du kan inte plåga folk med att sluta ett inlägg på detta viset. :13:

Man vill inte missa nästa avsnitt för att få reda på vad som hände under dom 6 timmarna. :nyam:

Link to post
Mankan

Nej ännu en cliffhanger. Vad var det som verkligen hände :o

Edited by Mankan

Hatar mytomaner och bidragsfuskare.

Link to post
Khun Chang

Dags att sticka när det talas om att skaffa farang åt polaren, bygga hotell(!), skicka pengar för sonen behöver "hjälp" och köpt dyra grejor åt damen.

Edited by Khun Chang
Link to post

Nä nä jag vet men jag försöker.

Efter ca 4 timmar försökte jag ringa henne men fick ingen kontakt. Telefonen var avstängd. Jag blev givetvis väldigt orolig över att något allvarligt kunde ha hänt.

Jag och Kai bestämde oss för att ta oss till hotellet på något vis, vi fick gå ganska långt innan vi fann en busshållplats, inga taxi syntes till.

Då ringer plötsligt Mintra på Kai´s telefon och säger att hon kommer och hämtar upp oss i en taxi, vilket hon gjorde vid nämnda busshållplats.

Jag vet att Montra Thongprong (polisman och granne i BuaYai) har någon form av bostad i Huahin och misstänker att det var till honom Mintra sökt sig.

Till mig sa hon att hon hade en vän i staden som hon besökt som just blivit misshandlad av sin man (farang). Denna vän syntes aldrig till under vår vistelse i Huahin. Den 24é åkte vi tidigt ifrån Huahin till Bangkok då mitt flyg hem väntade sent på natten. I BKK stannade vi tillsammans vi 3 i ca 2 timmar innan Mintra och Kai lämnade mig vid busstationen vid Victory monoment då deras van gick till Buayai, jag betalade även denna resa för dom två. Själv tog jag strax där efter en taxi till flygplatsen där jag spenderade nästan 5 timmar innan mitt flyg hem avgick.

Vågar man visa bilder med människorna?

post-7235-0-86947100-1312385373.jpg

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...