Jump to content
IGNORERAD

Ännu en olustig krönikör


Surin P3

Recommended Posts

Startar en ny tråd för att inte förstöra en annan...

Ja inte är det Ulrika By iallafall(kärringen som skrivit storyn i Tallvikings länk).Här hittar ni en annan av hennes Thailandssanningar.. http://www.dn.se/liv...ov-jo-1.1060841

Så här börjar hennes krönika:

"Jag har tillbringat sex månader i Thailand. I sträck. Det låter kanske överdrivet, men det fick mig att tappa tron på mänskligheten."

Med innehåll som:

"Nu är det förresten högsäsong där borta i Sydostasien. Gud vad skönt att slippa vara där. Slippa, slippa se farbrödernas vidbrända fläsk. Slippa, slippa höra de tatuerade killgängen som cruisar mellan beacherna och kuksugarbarerna och gör high-fives."

Det roliga är dock att läsa DNs regler för kommentarerna:

Kommentarerna ska hålla respektfull ton. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg med exempelvis rasistiskt och sexistiskt innehåll (läs vårt regelverk för artikelkommentarer). Vänligen håll dig till ämnet och skriv inte längre än 500 tecken.

Artikeln var väl sisådär... Men det är svårt att inte se komiken i den. Kan inte riktigt ta den på fullaste allvar, men det är väl tanken med krönikor.

Link to comment
Dela på andra sajter

Har inte den artikeln diskuterats både länge och väl på MPR.

Varför ta upp den igen?

Those who can write have a lot to learn

from those bright enough not to

Link to comment
Dela på andra sajter

Nej,här kommer väl ännu en gång uttrycket:Lev som du lär upp till ytan.DN:s regler gäller tydligen inte de egna krönikörerna :diablo: Mvh Måne som blir ledsen för våra thaivänners skull.

Måne

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Oregistrerad
Denna tråd är låst.
×
×
×
  • Skapa ny...