Jump to content
IGNORERAD

Feel Air


StefanJ

Recommended Posts

Nästa år ska lågprisbolaget Feel Air öppna linjer till New York och Bangkok från Stockholm och Oslo.

Det verkar bli konkurrens på lågprisflyget mellan Oslo och New York samt Bangkok. Feel Air har länge planerat trafik på rutterna och Norwegian har också tillkännagivit sina planer för exakt samma rutter. Nu säger Feel Airs ledning att man kommer att börja flyga under nästa år.

- Nästa år är vi igång! säger Kai Holmberg, enligt DN.no

Ett startdatum är satt, men flygbolaget vill ännu inte berätta vilket det är.

- Vi startar med två flygplan, av typen Airbus 330-200, och rutter från Oslo och Stockholm till New York och Bangkok. Men på sikt, inom loppet av en femårsperiod, är planen att komma upp i nio flygplan och sexton rutter, säger Holmberg.

- Vi tänker både på Mellanöstern, Asien, Afrika och Amerika, men har valt en flygtyp som inte går till Australien och sydligare delar av Sydamerika, så det säger väl lite om hur vi planerar att expanderar på sikt.

Länk till artikeln http://travelnews.se/Flyg/Feel-Air-oppnar-budgettrafik-fran-Stockholm/

Vill du gå med i Vattenskallarnas förening? - JätteHjärna !

Link to comment
Dela på andra sajter

Tja.

Bra med fler aktörer på sträckan Stockholm - Bangkok. Verkar som det blir både Feel Air och Norwegian som kommer in på sträckan. Så från en aktör till 3 aktörer på sträckan om båda lyckas med lanseringen av sina planer. När ett lågprisbolag kommer in brukar ju priserna pressas på dom redan etablerade aktörerna.

Men samtidigt har jag i åtanke att två elller 3? aktörer gått i konkurs innan första planet än lämnat marken och då känns det ju lite säkrare med Norwegian som är uppe på banan redan med adra stäckor.

/mvh

"Stupidity has a certain charm - ignorance does not." F. Zappa.

".. When I went to school they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down 'happy'. They told me I didn't understand the assigment. I told them they did not understand life." J Lennon

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

×
×
×
  • Skapa ny...