Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. MaiChai

  Köpa resväska i Pattaya?

  Jag reser ju rätt mycket så jag har släppt det här med billiga väskor på nattmarknaderna - antingen lät hjulen som att man plågade en katt till döds när man rullade den efter sig på en flygplats eller så havererade de i lås/ram inom ett halvår. Man kan säkert hitta bättre där också men de pengar man lagt ner då kunde man köpt en bra väska för från början. Köpte en kabinväska på Samsonites hemsida som har de maximala måtten för Thai Airways och en massa andra flygbolag som jag åker med, man kan ställa det i sökkriterierna. https://www.samsonite.se/rea/?gclsrc=aw.ds& Min kostade 800 SEK ungefär inklusive frakt hem - det var rea och den hade förmodligen en svårsåld kulör -litre beigegrönbrun är den. Kanon, får plats med hur mycket som helst i den och den enda jag behöver ha med mig för 10-14 dagars arbetsresa. Jag köpte en sån här kraftig duffelväska på XXL, 90 liters som jag låser med ett TSA lås i dragkedjan. De saker som jag vill hålla borta från stötar och den allmänna krossen som råder i bagagerummet på flygen lägger jag i en sådan här platslåda med lock man kan köpa på Clas ohlson och liknande och lägger lite kläder runt den. Perfekt för att hålla badrumsprylarna i ordning - boxarna finns ju i massor med storlekar så att man kan anpassa dem efter vad man vill ha med sig. Duffeln väger in under 20 kilo - visste jag skulle flyga med ett lågprisbolag. I ryggan får man plats med den dator, platta och lite foto och filkameror samt deras laddare. Detta är handbagaeväskan som alltså ä'r godkänt på Thai - arrangemanget här är för att jag vill se på C-more och det fanns ingen annat lämpligt bord att ha plattan på. Packad och klar för sommarjobbet i Norge! Jag hade satsat på en märkesväska - ifall du reser mer än 2 gånger om året lönar det sig i längden.
 3. Benriach

  Köpa resväska i Pattaya?

  Grrrr, hårda kabinväskor borde förbjudas...
 4. Soengsang

  Grymma maskiner tråden!

  Det här är porr....
 5. Riktigt jävla fin tråd Enis!
 6. spooncreek

  Ny Bond 007.

  Japp, det vart ju riktigt bra när "M" spelades av Judi Dench, bäst hittills i den rollen skulle jag säga. Kan ju bli lika bra med en kvinnlig 007, vem vet? . Roligt med förnyelse oavsett. Edit: Det vore ju världsklass om de även lanserade en "Mr Moneypenny" :
 7. Sangwal

  Spontanträffar

  Hoppas även @bob dyker upp. Risken är stor att han fick i sig 2 big Chang kvällen innan och då lär vi inte se röken av han.. Rock on!
 8. Östergötland för böveln !! Man ser ju lätt var det är, hamnar man på "semester" på andra sidan har man gjort nått dumt, kanske CM är där
 9. Var i Sörmland är du?
 10. Drik

  Vad har ni gjort idag?

  Jag är på spaning efter några kända platser i en viss svensk film! Men regnet kom så jag fick söka skydda o dricka en öl istället!
 11. Du vinka inte när åkte förbi mig. FF
 12. Framme rakt in i 70-talet enis
 13. Soengsang

  Köpa resväska i Pattaya?

  Nä. Kabin bör vara mjuk o lätt, man vet aldrig vad man plötsligt behöver trycka ned, ytterfack är också bra där man kan ha de saker man behöver på flighten. Incheck väska en bör vara hård och lätt, men satsa på kvalité, för det första är det en bra garanti på dem, samt om de förstörs vid hantering så ersätter flygplatsen dem utan allt för mycket krångel. Båda väskorna bör ha utdragbart handtag med TVÅ pinnar så man kan trä datorväskan(vilken man har allt viktigt skit i) över dem och den sitter stabilt, dessa med utdragbart handtag typ T ger ingen stadga. Men vad vet jag som mer eller mindre "bor" i mina resväskor
 14. Kunskapens källa är väl MPR ...... mvh hobbe
 15. M33

  Köpa resväska i Pattaya?

  Köper man en äkta märkesväska finns det dessutom bra mjuka plastmaterial som överlever väskkastarnas oömma behandling. Beroende på hur man reser kan ju vikten på väskan vara ganska intressant. T.ex. ett handbagage som väger 4kg är ju inte så praktiskt. Mitt råd är att satsa på kvalitet, en väska som har gått sönder är inte kul.
 16. JJC

  Köpa resväska i Pattaya?

  Om du ska ha kabinväska köp hård och lätt. Väska som du skall checka in, köp mjuk. De kastas och går sönder även de dyra märkesväskor.
 17. Drik

  Vad dricker ni just nu?

  Aldrig fel med en kall öl...
 18. JJC

  Ny Bond 007.

  Jag förväntar mig att till nästa inspelning av Pippi Långstrump tillsätts en ensamkommande afghan och Kunta Kinte i Roots kommer att vara en vit medelålders man.
 19. Soengsang

  Köpa resväska i Pattaya?

  Men dem är dyra i Thailand, riktig väska köper man fördelaktigare i sverige. Skitväskor finns ju överallt på gatan, ofta tror försäljarna att de är värda sin vikt i guld.
 20. Today
 21. hamnoi

  Vad gör du JUST nu? Bildtråd.

  Ingen risk att junior blir jävligt bortskämd? Junior ville äta det, junior ville göra det osv.
 22. 65Selander

  Militärtråden

  De har mycket på "G" just nu. https://www.di.se/nyheter/turkiet-trotsar-usa-koper-ryskt-luftvarn/
 23. samet

  Vad dricker ni just nu?

  Provade du gå in i loungen precis bredvid. Du har ju ändå biz på nästa del av resan... spela ovetande å dum bara om det inte funkar...
 24. samet

  Vad åt Ni idag? Bildtråd.

  Spicy kycklingasta och tonfisksallad till lunch... Sedan lite gott på ett fik i byn...
 25. Fredman

  Dagens Humorbild

 26. LungAlahato

  Bärplockning i Sverige

  Ja nu vet inte riktig i vilken forumdel jag ska fråga om den här, men har en fråga: har lovat att ta reda på hur ska jag gå tillväga för att fästmöns bror med fru vill komma plocka bär sommarn 2020, vem ska de kontakta som ordnar sånt vad jag förstått det är begränsad arbetstillstånd de ska ha men vill ha mera info om saken Tack i förhand Skickat från min iPad med Tapatalk
 27. ArneMorales

  Köpa resväska i Pattaya?

  Det finns flera butiker på Second Road vid Night Market. Kopte en modell hård där fr mer än tio år sedan for 2000 Baht. Den funkar bra fortfarande.
 1. Load more activity
NYTT INNEHÅLL


×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy policy