Jump to content


  • Registrera dig

    För att vara med och diskutera Thailand och en massa annat...

  • Forumstatistik

    • Antal trådar
      40,2k
    • Antal inlägg
      1,7m
  • Medlemmar

    • Antal medlemmar
      9 121
    • Flest online
      144

    Nyaste medlemmen
    Icket
    Medlem sedan
  • Karmatoppen

    1. 1
      rolba
      rolba
      359
    2. 2
      Kenneth4618
      Kenneth4618
      194
    3. 3
      ellim63
      ellim63
      192
    4. 4
      gorjos
      gorjos
      121
    5. 5
      Hua Hin
      Hua Hin
      103

All aktivitet

Detta flöde uppdateras automatiskt

  1. Senaste timmen.
  2. Hua Hin

    Vad åt Ni idag? Bildtråd.

    Blev lite grillad karré ikväll 🍻
  3. Idag
  4. goli006

    Vad dricker ni just nu?

    En Jägermeister Scharf å en Falcon var ju länge sen
  5. Enis

    Vad åt Ni idag? Bildtråd.

    lax pasta och currysås enis
  6. 65Selander

    Vad dricker ni just nu?

    Enkel Norrlands på Gullmars
  7. rolba

    Vad dricker ni just nu?

    Några stenbordsbira.
  8. Surin P3

    Pandemin

    Du missar poängen åter igen. Jag tror minsann du är lite trög. John Campbell är i princip bud av officiella document eller vetenskapliga artiklar och studier. Tror inte han har en endaste video utan officiella källor eller av dig godkända institut. Och han har så gott som alltid en personlig distans till presentationen. Inga åsikter alls där. Men det vet du ju inget om, eftersom du litar mer på andras omdöme än ditt eget, vilket i ditt fall säkert är att rekommendera. Jag är 100% säker på att du inte vet något alls om Alex Jones heller. Förutom det du Googlar fram. Du skulle nog ganska snabbt få en inte tidigare skådad huvudverk, lik mental träningsvärk om du skulle börja ställa följdfrågor. Joe Rogan var väl en annan kille som du inte vet något alls om, men har Googlade åsikter om. Jag börjar se ett mönster... Gör du?
  9. rolba

    Vad åt Ni idag? Bildtråd.

    Tisdag, då får man nöja sig med Papperstallrikar
  10. Surin P3

    Pandemin

    Här en kul gammal tråd... Typ 2/3 har haft helt fel uppfattning i omröstningen. Vaccinet testades aldrig mot spridning och sprids lika lätt av vaccinerad som ovaccinerad, och vaccinpass visar sig vara en scam enligt finsk rättegång.
  11. Fritz

    Pandemin

    Vilket väl på ren svenska innebär att han har en del examen inom områden hälsovetenskap och omvårdnad vilka gjorde honom kvalificerad till jobbet som lärare på en sjuksköterskeskola men någon läkare som du påstod var han sannerligen inte. Slutligen: Det finns många åsikter om covid, sprutor och dess verkan men jag anser inte att John Campbell är mannen med rätt kompetens att avgöra vad som är rätt och fel i den frågan. Det finns alldeles för många riktiga experter inom området som hävdar motsatsen och dessutom har han ett flertal gånger blivit beslagtagen om att ljuga och lägga fram hittepåfakta för att jag ska ta honom eller för den skull Alex Jones som du gillar på allvar. Du vet väl att den senare blivit stämd på mer en miljard dollar, ja just det en miljard dollar, för sina årslånga lögner om att skolskjutningarna i Sandy Hook han med en dåres envishet påstod bara var hittepå. Jag menar, varför inte bara lyfta på telefonen och slå ett valfritt nummer i stan så hade han ju veta sanningen, helt otroligt. Nåja SurinP3, jag önskar dig lycka till med din hållning till detta.
  12. Fritz

    Pandemin

    Det var ju tragiskt att du skulle ta mitt inlägg så allvarligt. Mitt blodtryck är i det närmaste perfekt.
  13. Hua Hin

    Vad åt Ni idag? Bildtråd.

    Raggmunk med stektfläsk fick det bli till lunch idag 🍻
  14. audirs2

    Brynäs Brynäs Brynäs

    Putin skiter på sig!😎
  15. Kenneth4618

    Pandemin

    Ja du nappade på en gång 😁
  16. apknug

    Pandemin

    Fan va bra. Det funkar VARJE gång......
  17. Kenneth4618

    Pandemin

  18. apknug

    Pandemin

    Han har blockat allt och läser därför de han blockat på andra ställen. Varför göra det lätt....
  19. Mr Ning Ning

    Pandemin

    Det var ju tragiskt att herrn skulle ta det så allvarligt. Glömde att trycka dit en ironigubbe så vissa inte skulle reagera så starkt. Ska försöka komma ihåg det nästa gång så inga blodtryck skenar här på MPR.
  20. Fritz

    Pandemin

    Se där, så var även denna tråd förd upp till normal Mpr-nivå. Kör så det ryker !
  21. Kenneth4618

    Vad åt Ni idag? Bildtråd.

    Dagens lunch blev Torskrygg med äggsås
  22. Mr Ning Ning

    Pandemin

    Det hade säkert varit helt trovärdigt om Anna Hedenmo på det ofelbara SVT hade läst upp allt istället. Nåja alla blir ju lyckliga i sin tro.
  23. Surin P3

    Pandemin

    Du missar fortfarande min poäng totalt. Du skjuter brevbäraren. Men om vi fortsätter på din linje lite grann... Du väljer att skriva att han är pensionerad lärare från en sjuksköterskeskola, struntar i att skriva att han har PhD, Master of Science och Bachelor of Science utbildningar i grunden. Plus att du själv säger att du inte vet något om honom. Varför inte spendera 10 minuter på en av hans videor istället och skaffa dig lite kunskap om honom, utan att blint lita på korrupta sajter som Wikipedia... Eller Reddit... Tillåt mig småle. Inget fel i Reddit i sig, men är inte det lite långsökt? En anonym källa på Reddit... Hehe. Och om vi hoppar vidare till Alex Jones, så sa jag nåt i stil med att man kanske ska lyssna mer på honom, för mycket av det han sagt under åren har pissats på, men senare krypit fram som sanningar. Sen kan vem som helst ha både rätt i många saker samt fel i många saker. Jag har haft fel i många saker. Så bara för att någon haft rätt om nåt, betyder inte att de har rätt om allt, och vise versa. Nåja Fritz, jag önskar dig lycka till med din hållning till detta.
  24. rolba

    Brynäs Brynäs Brynäs

    Sörpite brukar det heta.
  25. rolba

    Vad åt Ni idag? Bildtråd.

    Frukost i hemmamisären.
  26. Fritz

    Pandemin

    Vad jag hittat på Internet så är John Campbell inte någon läkare som du påstår utan en pensionerad lärare från en sjuksköterskeskola, inte riktigt samma sak. Jag vet då inte hur jag ska skaffa mig en rättvis uppfattning om vad det är för en man om det inte är att göra som jag gör, googla och åter googla. Gör man det så hittar mycket kritik från det som jag anser som trovärdiga källor, som tex bevisar hans lögner. Jag vet ju som sagt inget om honom och att jag skulle lita fullt ut på din beskrivning av honom finns det ingen chans till. Några hänvisningar till källor. "John Lorimer Campbell is an English YouTuber and retired nurse educator known for his videos about the COVID-19 pandemic. Initially, the videos received praise, but they later veered into misinformation.[2] He has been criticised for suggesting COVID-19 deaths have been over-counted, repeating false claims about the use of ivermectin as a COVID-19 treatment, and providing misleading commentary about the safety of COVID-19 vaccines.[3][4][5] As of March 2024, his YouTube channel had 3 million subscribers and over 750 million views." https://en.wikipedia.org/wiki/John_Campbell_(YouTuber) science.feedback.org/reviewed-content-author/john-campbell/ https://www.reddit.com/r/AuthoritarianMasks/comments/102xaci/dr_john_campbell_went_from_basically_national/?rdt=60040 Sammanfattningsvis har mina efterforskningar gett mig den uppfattningen att från början var denne John saklig i sina videos men sen har spårat ur mer och mer med med lögner och missinformation. Man ska inte tro på att all information som ges är sann bara för att den passar ens egen agenda, den som gör det är dum på riktigt, snällt sagt !! För några år sen hävdade du att det var Alex Jones man skulle tro på och inte "gammelmedia", står du fast vid det ?
  1. Visa mer innehåll
Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...