Jump to content
IGNORERAD

Lonely Planet listar billiga sevärdheter i Bangkok


MPR Nyheter

Recommended Posts

MPR Nyheter

Ett konstnärshus och en pad thai-restaurang finns bland de gratis eller billiga attraktioner som Lonely Planet valt ut i Bangkok.
Företaget bakom de populära reseguiderna med samma namn har för det mesta struntat i större attraktioner när man valt ut 18 platser i Bangkok för sina nya bok The Best Things in Life are Free, och de inkluderar allt från marknader till aerobics. Även det så kallade Konstnärshuset kvalade in sig på listan, och det är "ett vackert restaurerat, gammalt hem på kanalen som en lokal konstnär renoverade, delvis för att bevara den traditionella byggnaden och delvis för att öppna ett galleri och konstcenter," skriver Lonely Planet.
Utöver det rekommenderar man bland annat att besökare tar del av aerobics i Saranrom Park, expressfärjan på Chao Phrayafloden, båtnudlar vid Victory Monument, gatumat i Yaowarat samt Golden Mount vid Wast Saket. Den enda platsen utanför Bangkok i boken är Koh Kret i Nonthaburi, och bland de mer välkända attraktionerna finner man Lumpini Park, Chatuchak och Wat Arun – Gryningstemplet.

 

c1_1045965_620x413.jpg
Källa

Link to comment
Dela på andra sajter

Saranrom Park verkar vara en trevlig park. Skall vara en fridfull park att slappna av i har jag hört. Att då titta på aerobics (för det var väl det som var meningen man skulle göra) kanske blir lite för stressande.

 

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...