Jump to content
IGNORERAD

Bron till ön Koh Loi i Chonburi stängs i två år


MPR Nyheter

Recommended Posts

MPR Nyheter

Betongbron som går från Sri Racha på Chonburis fastland och ön Koh Loi kommer stängas i två år för stora reparationer efter att man upptäckt att den är i dåligt och osäkert skick.
Stängningen av den den populära turistdestinationen meddelades av Si Rachas borgmästare Tanee Ratananon efter att han lett medierepresentanter i en inspektion av bron. Han sade att undersidan av bron är i väldigt dåligt skick, trots att den ser bra ut på ovansidan. Korrosion av stål och armeringsjärn kunde ses på brons pelare, såväl som trasiga betongytor.
Tanee påpekade att en stängning av bron beordrades redan 2013 efter att man slagit fast att dess tillstånd var dåligt. Eftersom man oroade sig för försäljare och lokalbor skulle drabbas om man stängde den tre rai stora ön sköt man dock på avstängningen. Reparationerna kommer starta den 3:e juni och slutföras inom två år.

 

240505-wpcf_728x409.jpg
Källa

Link to comment
Dela på andra sajter

Det är ju bra (ovanligt dock) att de för en gångs skull reparerar/underhåller nånting i förebyggande syfte och inte väntar tills skiten rasar. :)

Link to comment
Dela på andra sajter

Seaserpent
Det är ju bra (ovanligt dock) att de för en gångs skull reparerar/underhåller nånting i förebyggande syfte och inte väntar tills skiten rasar. [emoji4]

Ja, dom har ju väntat tre år så f-n vet om det är förebyggande.

Vart kommer båtarna till Koh Si Chang att gå ifrån?

I must offer apologies to the Panda Channel. The more I think about it, well it truly was the most intellectually stimulating channel in Thailand.
www.seaserpent.se

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...