Jump to content
IGNORERAD

Sju gripna för mordkomplott i Thailand


MPR Nyheter

Recommended Posts

Den thailändska polisen har gripit sju misstänkta som tros vara inblandade i ett försök att hjälpa hjärnan bakom ett mord fly undan rättvisan.
Två av de misstänkta är döttrar till den kvinna som tros ha beställt mordet på sin sons tilltänkta fru. "Jag ville hjälpa min mamma. Hon fick inte rättvisa," sade en av döttrarna, som lämnade in sig själv till polisen och erkände brottet.
När den 26-åriga kvinnan mördades under 2007 var hon gravid i tredje månaden och skulle gifta sig med brodern i familjen. Mamman ska dock inte ha gillat detta och misstänks ha lejt mördare för att döda henne. Hon dömdes tillsammans med mördaren till döden men släpptes trots det mot borgen, varpå hon fejkade sin egen död med hjälp av bland annat en abbot, en bychef och en folkhälsotjänsteman. Detta uppdagades dock att hon egentligen inte var död, vilket fick henne att lämna in sig själv till polisen.
Systern som erkänt att de hjälpte modern fly från rättvisan hävdar samtidigt att alla syskon förutom brodern vet att mamman är oskyldig till dådet.

Källa: http://www.nationmultimedia.com/national/Daughters-of-murder-mastermind-charged-30273863.html

30273863-01_big.thumb.jpg.1ea00c65fbe0c8

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...