Jump to content
IGNORERAD

Sekelgammalt bankvalv hittat i Nakhon Si Thammarat


MPR Nyheter

Recommended Posts

Mysteriet med ett sekelgammalt bankvalv som hittats i Nakhon Si Thammarat kommer få vänta på att lösas eftersom Thailands Statliga Järnvägar (SRT) har beslutat att senarelägga dess uppbrytning.
Det 108 år gamla valvet upptäcktes under måndagen i en stationsbyggnad i distriktet Thung Song som tidigare varit ett bankkontor tillhörande Siam Kammajol Bank – föregångaren till Siam Commercial Bank. Rälsmyndigheten tog över byggnaden efter att banken flyttat och har använt den som ett godscenter, och nu planerar man att göra om den till ett museum.
Thung Songs borgmästare Songchai Wongwatcharasamrong sade under torsdagen att SRT beslutat att senarelägga försök att bryta upp valvet på grund av oro över att det kan skadas. Distriktstjänstemän och SRT försökte tidigare under veckan bryta upp det, men gav upp efter att man sett låsmekanismen. En man vid namn Sitthisak Rooprasert och hans lag från Satun har dock tagit en titt på valvet och uppgett man kan öppna det på tre dagar för 25,000 baht.

Källa: http://www.bangkokpost.com/news/general/777457/srt-halts-attempts-to-open-mysterious-bank-vault

c1_777457_620x413.thumb.jpg.89175a9c5d66

Link to comment
Dela på andra sajter

Skicka Sickan

Om det är ett Franz Jäger ja .....

 

Mvh Hobbe 

Bygg en mur runt Stockholm så får ni se vilken sida som har mest klösmärken / Ronny Eriksson

Link to comment
Dela på andra sajter

  • 3 månader senare...

Någon som vet hur det gått?

 

 

 

Skickat från min Knut-Ester 666 via knäskålarna

Känner du dej gammal? Bry dej inte om det, du kanske är äldre än du någonsin varit förut, men du är också yngre än vad du någonsin kommer att bli.........

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...