Jump to content
IGNORERAD

Ambassadörer vill lösa 7 stora problem på Phuket


MPR Nyheter

Recommended Posts

En grupp ambassadörer från Bangkok kommer träffa Phukets guvernör, polisen och administratörer på måndag, och man planerar att ta upp nyckelproblem för turister och expatrierade som vistas på ön.
Ambassadörerna ifråga kommer från Storbritannien, Tyskland, Nederländerna, Irland och Kanada. Man kommer ta upp sju viktiga saker som Phuket behöver: ett effektivt och rättvist prissatt system för kollektivtrafik, såsom den planerade spårvagnslinjen; ett slut på skrämsel och våld från tuk-tuk- och taxichaufförer, även om färre fall rapporteras i dagsläget; strikt upprätthållning av marina säkerhetsstandarder, inklusive flaggor på stränderna som indikerar när det är säkert att bada; strikt upprätthållning av beteendestandarder för tjänstemän, inklusive poliser och immigrationstjänstemän, så att besökare känner sig säkra och inte riskerar att bli pressade på pengar; ett slut på bluffar som involverar hyrning av jet skis, motorcyklar eller annan utrustning; strikt upprätthållning av vägsäkerhetsregler; samt främjande av miljöfrågor, inklusive bevakning av vattenkvalitén.

Bilden är från 2013 då ett liknande möte hölls.

Källa: http://phuketwan.com/tourism/ambassadors-seek-phuket-governors-help-making-holiday-island-living-safer-corruption-free-23595/

20151119114606_1_normal.thumb.jpg.27a8be

Link to comment
Dela på andra sajter

Bilden är från 2013 då ett liknande möte hölls.

 

20151119114606_1_normal.thumb.jpg.27a8be

Eftersom dessa problem var liknande, om inte samma som nu, så undrar man ju vad de kom fram till under det mötet och hur mycket av det har åtgärdats? I princip ingenting alls skulle jag vilja påstå!

Såna här möten är bara ett spel för gallerierna och det enda som händer är att de får ett par dagars semester på Phuket.

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...