Jump to content
IGNORERAD

Förslag: Ingen ny bil i Bangkok utan parkering


MPR Nyheter

Recommended Posts

Bangkoks guvernör Sukhumbhand Paribatra har föreslagit ett initiativ för att förbjuda nybilsinköp för personer som inte har en plats att parkera fordonet på, som en del i nya försök att bekämpa trafikstockningar.
Guvernören talade vid ett möte om trafikhantering på onsdagen och sade att bilköpare bör bli tvungna att ta med sig bevis till bilhandlaren på att de har parkeringsplatser. Andra förslag för att tackla trafiken inkluderade införandet av böter för parkering längsmed vägar och orsakande av trafikstockningar i affärsdistrikt, samt högre parkeringsböter i centrala Bangkok för att uppmuntra folk att lämna bilarna hemma.
Busstjänsterna måste även bli mer välutvecklade för att ta personer från utanför staden till inom en kilometer av deras slutdestination. Han tillade att även annan kollektivtransport – såsom flod- och kanalbåtar samt cykelbanor – måste förbättras så att folk kan använda dem i större utsträckning.

Källa: http://www.bangkokpost.com/news/general/713536/city-proposes-restrictions-on-vehicle-sales

c1_713536_151001051159_620x413.thumb.jpg

Link to comment
Dela på andra sajter

  • 3 veckor senare...

Då slopar jag planerna att köpa bar och satsar på parkering i Bangkok. [emoji106]?

I must offer apologies to the Panda Channel. The more I think about it, well it truly was the most intellectually stimulating channel in Thailand.
www.seaserpent.se

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...