Jump to content
IGNORERAD

Phukets guvernör: "Ingen vill ha jet skis här"


MPR Nyheter

Recommended Posts

Begränsningar måste införas för Phukets jet skis eftersom "ingen vill ha dem" och att maskinerna är en konstant källa för dödsfall, skador och lurendrejerier, detta sade Phukets guvernör under gårdagen.
Trots att han bara har två dagar kvar på positionen som guvernör var Nisit Jansomwong besluten att slå fast att inga fler jet skis ska tillåtas på Phukets stränder och att de ska vara begränsade till sex platser. Siffror för jet skis som Nisit delade med sig av visar hur illa situationen är, speciellt med tanke på att man under 2002 beslutade att maskinerna skulle fasas ut över sju år.
Det finns 170 registrerade jet skis i Patong, 38 i Kata/Karon, 26 i Kamala, 40 i Bang Tao och 12 vid ön Naka, varav de sista 12 är nykomlingar som godkänts av Marinkontor 5 trots att fler jet skis inte ska godkännas. Marinkontorets chef Phuripat Theerakulpisut sade att det är hans jobb att hjälpa till att ta bort alla jet skis om en guvernör beordrar det, och kanske blir det den inkommande guvernören Jamleran Tipayapongtada – nuvarande vice guvernör – som ger den ordern.

Källa: http://phuketwan.com/tourism/nobody-wants-jet-skis-phuket-beaches-says-departing-governor-23270/

20150928143210_1_normal.thumb.jpg.43c02c

Link to comment
Dela på andra sajter

Verkar som phuripat har lite svårt för att fatta, eller så kanske han får ett frasigt handslag eller två per vecka.

Är väl mellan dom 2 alternativen det står.

Guvernören verkar klipsk också, förstår vad ämbetet går ut på dom 2 sista dagarna.

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...