Jump to content
IGNORERAD

5 småpojkar dödade i vansinnesdåd i Chiang Mai


MPR Nyheter

Recommended Posts

En man med en historia av mentalsjukdom gick under söndagen bärsärkagång i Chiang Mai och dödade fem pojkar.
Boende i Nong Bua övermannade den 34-årige mannen och lämnade över honom till polisen. Han ska ha använt en stor kniv för att döda fem pojkar och skada en höggravid kvinna. Fyra av pojkarna var släktingar med varandra och 8-10 år gamla, medan det sista dödsoffret var en 1-årig pojke. Den gravida kvinna fick djupa hacksår i ansikte och på kroppen.
Enligt polisen släpptes förövaren från ett mentalsjukhus för runt en månad sedan.

Källa: http://www.bangkokpost.com/news/general/708876/man-kills-five-boys-injures-woman-with-chopper

Chiang_Mai_City_Sky_View.thumb.jpg.719c0

Link to comment
Dela på andra sajter

Guest Isan Lover

Hej

Just detta är väl det som man är mest rädd för i Thailand, nästan varje by har någon eller några mentalt sjuka människor och dom får väl inte alltid den vård dom behöver.

Vi har en aggressiv sådan hos oss i byn och det är ett ständigt orosmoment, han är ca 25 år pratar för sig själv, går i smutsiga och trasiga kläder, viftar med påkar och knivar och är oftast inte kontaktbar.

Värst blir det om han dricker alkohol eller tar droger då vill man inte träffa honom.

Ibland går han till byns skola där skolbarnen retar honom,vilket gör honom ännu tokigare och då får han riktiga spel, vi har många gånger sagt till vår son att hålla sig långt ifrån honom, hoppas han lyder detta.

Tidigare hade vi en till som numera är död, han blev väl ca 40 år, han blev också aggressiv om han inte tog sina mediciner, ibland tog familjen honom till ett mentalsjukhus i Khon Kaen men det gillade han inte, så en dag vägrade han åka med dit, då lurade familjen honom genom att säga att han skullefilmstjärna och få vara med i en film, då åkte han med direkt och blev inlåst någon månad.

Nästa gång han blev sjuk försökte dom igen men då sa han mig lurar ni inte igen och vägrade åka med, då tog dom knockout droppar i lao kao och bjöd honom på en snaps, han svepte den och hoppade på sin cykel och trampade iväg på bygatan, han kom väl bara ca 20 m innan han föll ihop på vägen, då kom polisen och slängde honom på flaket och körde honom till Khon Kaen igen, så höll det på men nu är han borta.

Mvh isan lover

Mvh isan lover

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...