Jump to content
IGNORERAD

Falsk polis gripen i Korat – lurade folk i 20 år


MPR Nyheter

Recommended Posts

Polisen i Korat har gripit en 47-årig amulettförsäljare som ska ha spenderat de senaste 20 åren med att lura sin familj och allmänheten att tro att han var en högt rankad polis.
Mannen greps i sitt hus i distriktet Muang, där man bland annat beslagtog tolv pistoler, hundratals patroner, en skottsäker väst och polisuniformer. Mannen ska ha lagt upp bilder på sig själv iklädd polisuniformer och emblem för generallöjtnanter på sina Facebook-konton, samtidigt som han hävdade att han var klasskamrat med flera uppsatta poliser på polisakademin. Han ska även ha deltagit i officiella ceremonier i provinsen.
Han sade under förhör att han förälskade sig i uniformen eftersom han velat bära den sedan han var liten. Varken hans fru sedan 25 år tillbaka eller hans två vuxna döttrar vet att han inte är polis, och han har även lurat sina släktingar. Han misstänks nu för att ha burit polisuniform utan tillåtelse, innehav av olicensierade vapen, innehav av registrerade vapen som ägs av andra, samt innehav av ammunition utan tillstånd. Man ska nu utreda om han har använt sin bluffidentitet för lurendrejerier.

Källa: http://www.bangkokpost.com/news/crime/668812/korat-police-cuff-20-year-cop-impersonator

c1_668812_150825215217_620x413.thumb.jpg

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...