Jump to content
IGNORERAD

Trasiga kameror sinkar jakten på Bangkokbombaren


MPR Nyheter

Recommended Posts

De flesta av övervakningskamerorna som är installerade längsmed den misstänkte Erawanbombarens flyktrutt är antingen trasiga eller bara attrapper, vilket försvårar utredningen av attentatet.
Thailands nationella polischef Somyot Poompunmuang sade under måndagen att 15 av 20 kameror från Ratchaprasongkorsningen till Silom inte fungerade. Somyot sade att bilderna som fångats från de fem fungerande kamerorna inte ger en komplett bild av förloppet. "Bilderna hoppar från en kamera till en annan, och eftersom vissa av bilderna inte var tillgängliga på grund av trasiga kameror så måste vi använda vår fantasi," sade han.
Foton och en fantombild har spridits av polisen i hopp om att någon ska känna igen förövaren, och man är även på jakt efter en taxichaufför som tros ha plockat upp den misstänkte vid Silom Soi 9 efter explosionen. Man har redan talat med 15 förare vars taxibilar synts på övervakningsbilder, och samtidigt medger polisen att det är svårt att säga om den misstänkte fortfarande är kvar i landet.

Källa: http://www.bangkokpost.com/news/general/667532/faulty-cctv-curbs-hunt-for-suspect

c1_667532_150825054531_620x413.thumb.jpg

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...