Jump to content
IGNORERAD

Gäng lurade thailändska kvinnor till prostitution i Kina


MPR Nyheter

Recommended Posts

Fem thailändare som misstänks vara medlemmar i ett gäng som har tvingat thailändska kvinnor att prostituera sig i Kina genom att utlova jobb som "hooter-tjejer" har gripits efter att fyra offer anmält dem.
Den nationella polischefen Somyot Pumpanmuang sade under gårdagen att man söker efter ytterligare fyra misstänkta, varav de flesta är utlänningar. Gänget tros ha varit aktivt sedan 2012 och har lockat till sig kvinnor med löften om jobb i Kina, Malaysia och Singapore. Somyot sade att han hoppas att dessa gripanden kommer visa det internationella samhället att Thailand tar kampen mot människosmuggling på allvar.
Gänget lockade till sig snygga kvinnor från sidor på Facebook, och de fyra aktuella offren togs till den kinesiska staden Chongqing. Istället för de utlovade jobben så tvingades de dock prostituera sig, och sammanlagt tror man att runt 20 kvinnor lurats. En kvinna lyckades komma tillbaka till Thailand efter att hon hävdat att hon var sjuk och betalade 50,000 baht för att släppas fri. I Thailand kontaktade hon polisen för att få sina tre vänner frisläppta.

Källa: http://www.nationmultimedia.com/national/Five-Thais-held-in-China-prostitution-scam-30265921.html

30265921-01_big.thumb.JPG.0adafbf148522a

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...