Jump to content
IGNORERAD

Expansionen av Suvarnabhumi skjuts upp


MPR Nyheter

Recommended Posts

MPR Nyheter

Den andra fasen av Bangkoks flygplats Suvarnabhumis expansion har lagts på is.
Transportdepartementet har beordrat Airports of Thailand att upphöra med den andra vändan av förbättringar, vilka bland annat inkluderar en ny passagerarterminal och en tredje start- och landningsbana till en uppskattad kostnad av 135 miljarder baht. AoT:s chef Nitinai Sirismatthakarn sade att hans styrelse kommer genomföra av regeringen föreslagna förändringar och senarelägga starten av expansionsfasen till oktober 2017, med hopp om att slutföra den under 2019.

Den planerade flygplatsexpansionen har genomgått ett flertal förändringar, och den inledande planen skrotades av juntan när man tog makten förra året eftersom man ansåg att den vara för dyr.

Källa: http://Bangkok.coconuts.co/2015/05/21/suvarnabhumi-expansion-spiked-again

 

post-8073-0-65218900-1432262970.jpg

Link to comment
Dela på andra sajter

kitungmakmak

Skulle få upp farten lite om dom bara bemannade alla stationer (incheck och immigration) för sen är den flygplatsen som jag upplevt inte knökfull alls.

Kan väl vara så att slottar ut/in för planen begränsar en del - men inte värre än nån annan flygplats om jag ser till hur jag upplever den tycker jag.

 

Köandet är det enda som retar mig litegrann. Men inte vidare mycket det heller, fast går det fortare så är det ju bättre.

ทีรัก

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...