Jump to content
IGNORERAD

Phukets badvakter tillbaka på öns stränder imorgon


MPR Nyheter

Recommended Posts

MPR Nyheter

Efter nästan två månader och ett flertal dödsfall vid Phukets stränder så kommer öns badvakter äntligen komma tillbaka till sina poster imorgon.
De lämnade stränderna den 26:e mars och återlämnade sin utrustning till Phukets Provinsiella Administrationsorganisation i vad som har blivit ett årligt kontraktsproblem. Vid den tidpunkten så hade inga parter lagt bud på badvaktskontraktet på grund av att man var tvungen att lägga en deposition på 2,2 miljoner baht för att få buda.
Det nu underskrivna kontraktet löper ut under 2016 lagom till monsunperioden då höga vågor och farliga undervattensströmmar är vanliga vid Phukets stränder. De årliga uppehållen i strandsäkerheten fick 20-årige Panya Lonraphats familj att skriva ett öppet brev till det Nationella Rådet för Fred och Ordning (NCPO). Panya drunknade vid Lai Harn Beach tidigare under månaden. "Medan politiker och leverantörer fortsätter att tvista om budgeten för badvakter på Phukets stränder så har ännu en tragisk drunkning krävt ett liv vid Phukets världsklasstrand Nai Harn."

Källa: http://www.phuketgazette.net/phuket-news/Lifeguards-return-Phuket-beaches-tomorrow/59161

 

post-8073-0-46171100-1432096100.jpeg

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...