Jump to content
IGNORERAD

Buddhistmunk i Chon Buri lurad i lotteribluff


MPR Nyheter

Recommended Posts

En buddhistmunk i den thailändska provinsen Chon Buri har gjort en polisanmälan om att han svindlats att betala 40,000 baht i utbyte mot ett löfte om en donation på en miljon baht.
Den 70-årige munken från templet Wat Phrommawat sade till polisen att en man besökte hans bostad i templet och bad honom genomföra en religiös ceremoni för hans sjuka moder. Munken gick med på detta och mannen körde därefter iväg med honom i en pickup. Under resan ska munken ha känt sig groggy, och han misstänker att han kan ha drogats.
På vägen plockade de upp en liftande kvinna som sedan berättade att hon vunnit fyra miljoner baht på lotteriet. Mannen ville "köpa den vinnande lotten", men hade inte tillräckligt med kontanter. Han bad munken om pengarna och lovade att donera en miljon baht honom och ytterligare en till templet. Munken tog ut 40,000 baht för lottens handpenning, och mannen och kvinnan bad honom vänta på en plats med den påstådda vinstlotten medan de skulle arrangera resan till Bangkok för att hämta ut vinsten. De kom aldrig tillbaka, och munken insåg att han blivit lurad.

Källa: http://news.thaivisa.com/thaivisa-news/buddhist-monk-duped-in-lottery-scam/32808/

 

post-8073-0-75747000-1425097646.jpg

Link to comment
Dela på andra sajter

Ett thailändskt nigeriabrev :-)

 

/ SatanG

"Svenskarna är mentalt handikappade och indoktrinerade att tro att politiker kan skapa och garantera välfärd." - Fredrik Reinfeld

Link to comment
Dela på andra sajter

Haha,,,,,,,,

 

 

 

 

 

C;D

Life's a piece of shit, When you look at it. Life's a laugh and death's a joke, it's true.  You'll see it's all a show. Keep 'em laughing as you go,.Just remember that the last laugh is on you

Link to comment
Dela på andra sajter

Oregistrerad

Lura en munk är nog en lågvattenmärke.

 

Det är väl alltid olydigt att lura någon men det är väl mindre illa att lura en munk; som har fri bostad, mat och kläder; än en ensamstående mamma med tre barn?

 

Om det som beskrivs i artikeln är ens halvsant är dessutom munken så osannolikt korkad att han förmodligen skulle kunna lura pengarna, som han inte borde haft från början, av sig själv.

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...