Jump to content
IGNORERAD

Försäljare vid Khlong Thom i Bangkok får ultimatum


MPR Nyheter

Recommended Posts

Gatuförsäljare i området Khlong Thom i Bangkok fick under tisdagen ett ultimatum av Bangkoks Storstadsadministration (BMA) som går ut på att de måste flytta på sig innan lördag om de inte vill åtalas.
Den berömda marknaden som är känd för sina vintage-prylar kommer stängas ner efter att området har rensats. Wichai Sangprapai - generalmajor hos polisen och rådgivare till Bangkoks guvernör - sade att våld inte kommer brukas mot försäljarna om de vägrar flytta på sig, men påpekade att de som motsätter sig BMA:s order kommer åtalas.
Wichai avfärdade rykten om att BMA har skickat folk att trakassera ägarna av vissa stånd, men fler än 200 personer samlades framför stadshuset för att kräva en ursäkt från guvernör Sukhumbhand Paribatra. Wichai sade att personerna som motsätter sig ordern är inblandade i den illegala uthyrningen av säljplatser på marknaden.

Källa: http://Bangkok.coconuts.co/2015/02/25/bma-hits-khlong-thom-vendors-ultimatum

 

post-8073-0-82388700-1424927279.jpg

Link to comment
Dela på andra sajter

Svårt att komma till rätta med all illegal verksamhet i Thailand. Korruptionen har styrt för länge. Nu är det hot, skjutvapen och bomber att vänta.

Lösning nummer ett, Thai style.

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...