Jump to content
IGNORERAD

Thailands militär försvarar soldater efter anklagelser om kidnappning


MPR Nyheter

Recommended Posts

Thailands militär sade under söndagen att fem soldater och fem civilister som ska ha kidnappat en ukrainsk man och hans fru (bilden) på Phuket inte sysslade med utpressning, utan agerade medlare för att förhandla om återbetalningen av en skuld.
De tio personerna hade ombetts hjälpa till i förhandlingen om återbetalningen av en skuld på 15 miljoner baht som det ukrainska paret hade till en annan ukrainare. Civilisterna hade ombetts av utlånaren att hitta soldater som kunder övertyga paret att betala tillbaka sin skuld, vilket dem fem soldaterna sedan gick med på.

Under torsdagen gick paret med på att betala tillbaka efter att ha förts iväg av de tio personerna, och kvinnan släpptes då fri medan mannen togs till en bank. Hon gick dock till polisen och sade att hon och hennes man blivit kidnappade. Polisen åkte då till banken och grep de tio personerna när de anlände.

Armén hävdar nu att soldaterna var där för parets egen säkerhet samt att de varken kidnappats eller hotats.

Källa: http://www.bangkokpost.com/news/general/451383/army-backs-soldiers-over-abduction

 

post-8073-0-54708600-1419225422.jpeg

Link to comment
Dela på andra sajter

Det va den dummaste förklaring jag sett på länge, var till för deras säkerhet, Nu visar glittret sin makt, dom är alltså lika oåtkomliga som BIB va tidigare, Usch! Otäck utveckling!

Vinter och snö gör sig bäst på vykort.

 

Nackdelen med alkohol är att det får människan att förväxla ord med tankar!

Link to comment
Dela på andra sajter

Det bästa hade varit att sätta alla dessa ukrainare på ett snabbflyg hem igen Väl hemma hade de kunnat lösa sina affärer bäst de vill Såna där affärer är väl inget som militärer ska lägga sej i  Fast det är klart dom fick väl en hacka för besväret  

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...