Jump to content
IGNORERAD

Misstänkta i Koh Tao-fallet nekas frisläppning mot borgen


MPR Nyheter

Recommended Posts

Koh Samuis provinsdomstol nekade under onsdagen en förfrågan om frisläppning mot borgen för de två burmesiska män som anklagas för de uppmärksammade morden på Koh Tao i september.
Tjänstemän från den burmesiska ambassaden ska ha blivit förvånade över beslutet eftersom de förväntat sig att förfrågan skulle godkännas, men domstolen resonerade att flyktrisken var för stor. "Domstolen nekade borgen eftersom de anklagas för ett allvarligt brott och eftersom de inte är thailändska medborgare," sade Htoo Chit, som är en del av ambassadens lag som hjälper de båda misstänkta.
Andy Hall - aktivist från Migrantarbetarnas Rättsnätverk - sade på Twitter att den burmesiska regeringen har samlat ihop två miljoner baht - varav över en tredjedel från donationer - och förväntade sig att borgen skulle godkännas eftersom åklagare den 20e november uppgett att de inte hade något emot det. Man kommer nu ta sin förfrågan vidare till appellationsdomstolen.

Källa: http://www.bangkokpost.com/news/asean/445576/court-rejects-expected-bail-request-for-myanmar-suspects-in-koh-tao-murder-case

 

post-8073-0-21075400-1417009943.jpg

Link to comment
Dela på andra sajter

Ännu mer förvånande att burmesiska regeringen samlar sina pengar till borgen för mord-anklagade.

 

snurrigt.

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...