Jump to content
IGNORERAD

Välgörenhetsresa på cykel från Sverige till Phuket är snart över


MPR Nyheter

Recommended Posts

Väldigt lite står mellan fyra män och deras mål att cykla från Sverige till Phuket för att samla in pengar till Barnhem Muang Mai som öppnades i vakan av tsunamikatastrofen 2004.
Höga berg och kallt väder i Kina blev en dramatisk ändring från vad Calle Wollgard och hans medresenärer ställdes inför när de korsade Mellanöstern. "Vädret har gjort cyklingen lite svårare. En morgon så vaknade vi och det snöade mycket, så vi var helt enkelt tvungna att ta ledigt en dag och vänta på att snöandet skulle sluta," sade Calle.
Nu är dock den laotiska gränsen bara en dag eller två bort och Calle, Fredrik Jessen, Tomi Blumen och Christofer Johansson är vid gott mod. "Det betyder att vi är nära Thailand, vilket fortfarande känns lite overkligt, men på ett bra sätt," sade Calle. De planerar att anlända vid barnhemmet innan den 6e december för att kunna fira jul med barnen innan tioårsdagen för tsunamin. Under resans gång har man samlat in pengar från företag och privatpersoner som kommer gå till barnhemmets drift.

Källa: http://www.phuketgazette.net/phuket-lifestyle/SwedenPhuket-cyclists-Laos-horizon/39467#ad-image-0

 

post-8073-0-91786500-1416123333.jpeg

Link to comment
Dela på andra sajter

De är på väg från Chiang-Rai söderut just nu.

Stefantäby var i Chiang-Rai och träffade dem i Torsdags.

/hakancnx

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...