Jump to content
IGNORERAD

Thai PBS tar bort programledare efter press från den militära regeringen


MPR Nyheter

Recommended Posts

Thai PBS ska ha tagit bort en programledare för ett program där personer uttryckte åsikter om Thailands reformplaner efter att den militära regeringen haft ett möte med kanalens ledning.
Fem högt rankade militärofficerare ska ha träffat chefer på TV-kanalens högkvarter för att diskutera innehållet i programmet Röster från Folket som måste höras innan Reformen. Befälen sade att deras överordnade uppmanar Thai PBS att sluta sända programmet eftersom de är upprörda över hur programledaren Nattaya Wawweerakhup ställer frågor till bybor och aktivister.
Det är speciellt ett avsnitt där personer från södra Thailand får vädra sina åsikter om reform och som filmades i Hat Yai som upprör juntan. Efter mötet gick Thai PBS-cheferna med på att ta bort Nattaya från programmet, och man ändrar dessutom innehållet i programmet så att det inte inkluderar intervjuer med bybor och aktivister, utan bara rapporter från områdena.

Källa: http://www.bangkokpost.com/news/politics/443380/thai-pbs-moves-host-after-complaint

 

post-8073-0-53888800-1415987982.jpg

Link to comment
Dela på andra sajter

Scenen som flimrar framför ögonen, 5 militärer som står i rummet och leende säger, vem ska vi skjuta först, programledaren, kamerakillen eller chefen?

Vinter och snö gör sig bäst på vykort.

 

Nackdelen med alkohol är att det får människan att förväxla ord med tankar!

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...