Jump to content
IGNORERAD

70-årig turist lärde unga rånare en läxa på Phuket


MPR Nyheter

Recommended Posts

Ett franskt par på semester försvarade sig framgångsrikt mot två unga banditer som attackerade och försökte råna dem under knivhot på Phuket igår kväll.
70-årige Daniel visade att ålder inte är något handikapp när det kom till att hantera en 15-årig slyngel och dennes 14-årige kumpan. När Daniel och hans partner Aurelie på motorcykel körde in på en mindre väg från Viset Road i Chalong förföljdes de av pojkarna som körde in framför dem.
En av dem gick fram till Aurelie och försökte utan framgång slita till sig hennes väska. Daniel knuffade bort pojken som då tog fram en kniv. Trots att han blev skuren på handen och örat fortsatte Daniel puckla på ynglingen och fick ner honom på marken. Den andra förövaren tacklade honom då, men flydde snart på sin motorcykel.
Daniel höll kvar den andra och han är nu i polisens förvar. Polisen uppger att pojken som flydde troligen kommer gripas inom kort och poängterade att ingen av dem går i skolan. Samtidigt uppmanar man turister att inte kämpa emot om de blir rånade eftersom detta har lett till dödsfall förr.

Källa: http://phuketwan.com/tourism/holiday-couple-fight-knife-wielding-phuket-bag-snatch-teenagers-21245/

 

post-8073-0-43801000-1414132086.jpg

Link to comment
Dela på andra sajter

Såg ett par unga thailändare på motorcykel köra upp vid ett äldre Ryskt par som promenerade en kväll vid 21:00 längs strandvägen i norra Patong förra året,

och killen som satt bak på motorcykeln slet åt sej handväskan från den äldre damen som gick invid gatan och sen speedade dom iväg med hennes gubbe springandes efter men dom kom undan!

 

Flera förbipasserande såg vad som hände men allt gick så fort ingen hann reagera innan dom var borta!

Händer mer och mer brott som detta i Phuket, ibland med dödlig utgång så bäst att inte spela hjälte som fransmannen gjorde ovan även om det slutade bra i hans fall!

 

Lovelos

Link to comment
Dela på andra sajter

Åldern har ingen betydelse när ursinnet sätter in. Både beundransvärt och dumdristigt att gå mot nån med kniv som kanske är påverkad dessutom.

 

Men kurage skadar inte tänker nog många bakom tangentbordet? få har det och jag är nog ganska säker på att jag inte har det. Jag har en försäkring istället :wink:

 

Pengarna eller livet? Tja, pengar går att skaffa nya...

ทีรัก

Link to comment
Dela på andra sajter

man ska inte hånle åt en gammal man

 

gammal är äldst

“Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience"

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...