Jump to content
IGNORERAD

Hundmördare i Chonburi lämnar in sig själv till polisen


MPR Nyheter

Recommended Posts

Mannen som hängde sin dräktiga tik och sex månader gamla valp vid en bensinmack i Chonburi har lämnat in sig själv till polisen efter att en djurrättsorganisation utfäst en belöning på 20,000 baht för hans gripande.
Den 44-årige mannen sade dock alla rätta saker och kom därför undan med endast ett böter på 1,000 baht. Mannen berättade för polisen i Banglamung att han fick en plötslig vilja att döda hundarna under tisdag morgon efter att de repat en kunds bil som han skulle ta han dom. Han hängde därför hundarna vid bensinmacken och åkte i väg på ärenden i fyra timmar. När han kom tillbaka så "var hundarna redan döda", varpå han tog ner och begravda dem.
Bilderna på hundarna som hängts med nylonlina vid bensinmacken väckte stor ilska bland djurrättsaktivister och normalt funtade personer som krävde att förövaren skulle få maxstraffet: en månad i fängelse och 1,000 baht i böter. 44-åringen visste dock vad som behövde sägas och hävdade att han direkt efteråt kände djup ånger och att det var hans eget samvete snarare än folks ilska och belöningen på 20,000 som fick honom att lämna in sig till polisen.

Källa: http://Bangkok.coconuts.co/2014/09/19/hook-despicable-dog-killer-turns-himself-apologizes

 

post-8073-0-34817300-1411116630.jpg

Link to comment
Dela på andra sajter

Scandinaviancorner

Ja ibland har man god lust att skjuta av ett stort antal av dessa förbannade löshundar som finns i hundratal överallt man går

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...