Jump to content
IGNORERAD

1,6 miljoner metamfetamintabletter beslagtagna i Bung Karn - Två gripna


MPR Nyheter

Recommended Posts

Två misstänkta droglangare och 1,6 miljoner metamfetamintabletter visades upp under morgonen av den nationella polischefen Somyos Poompanmuang.
Det stora beslaget gjordes i distriktet Boeng Khlong Long i provinsen Bung Karn för runt en vecka sedan men hölls konfidentiellt eftersom narkotikapolisen ville försöka använda information från arresterade misstänkta för att få tag på fler medlemmar i smugglingsgänget.

Med hjälp av de beslagtagna drogerna arrangerade man en "sting-operation" för att gripa två av gängmedlemmarna. När de två männen dök upp för att hämta drogerna så grep man dem.
Nyligen beslagtog man 800,000 metamfetamintabletter från den numer före detta polischefen för Chaiparakans polisstation i Chiang Mai, och det senaste beslaget tros komma från samma källa. Man tror att källan har producerat totalt fem miljoner tabletter och att man lyckats beslagtag två miljoner av dessa.

Källa: http://englishnews.thaipbs.or.th/1-6-million-ya-ba-pills-seized-police/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=1-6-million-ya-ba-pills-seized-police

 

post-8073-0-93011400-1408882928.jpg

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...