Jump to content
IGNORERAD

15 skadade när buss körde av vägen och välte i Nakhon Ratchasima


MPR Nyheter

Recommended Posts

MPR Nyheter

En buss från Chiang Mai till Nakhon Ratchasima välte på motorvägen Si Kiew-Chaiyaphum i Nakhon Ratchasima under gårdagen. 15 personer skadades, varav tre allvarligt.
Bussen från Nakhonchai Tour bar på 21 passagerare och föraren tappade troligen kontrollen efter att ha kört över en hal vägsektion cirka 50 kilometer från destinationen. 15 passagerare skadades när bussen gled av vägen, välte och hamnade på taket.

Polisen säger att föraren körde hela den 800 kilometer långa sträckan till Korat från Chiang Mai, och när bussen kom till distriktet Si Kiew på morgonen så tappade han kontrollen eftersom det hade regnat. Föraren misstänks nu för vårdslöshet i trafik.

Källa: http://englishnews.thaipbs.or.th/bus-overturns-injures-15/

 

post-8073-0-14086100-1405929605.jpg

Link to comment
Dela på andra sajter

Hej! Jag är alltid rädd när jag åker Taxi buss el liknande i Thailand då de inte verkar ha någon som helst respekt för väglaget!

 

När jag åker Taxi från Suvvan till t.e.x Pattis så brukar jag alltid kolla däcken på bilen de ställer fram och är de för dåliga 

 

så tar jag en annan Taxi.

 

de kör ju precis lika fort hur mycket det än regnar allt för att hinna med en körning till , besöka mia noi el ett extra 

mål mat!

 

Är det någon som har koll på om de har lag på mönsterdjup i däcken? för många ser ju ut som ryska spiondäck dvs helt blanka!

och jag har aldrig sett någon polis kolla däcken, för då vore ju Suvvan och andra stora terminaler bra ställen för polisen att undersöka detta!

 

Mvh Sanuuk555

 

 

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...