Jump to content
IGNORERAD

Thailands Turismdepartement beordras att hjälpa lurade turister


MPR Nyheter

Recommended Posts

MPR Nyheter

Vice premiärminister Yukhon Limlamthong har beordrat Thailands Turismdepartement att hjälpa besökare som blir lurade av resebyråer genom att göra anmälningar å deras vägnar.

Yukhon - som överser departementet - har beordrat dess ständige sekreterare Suwat Sidthilaw att göra en lista på de lurade offren. Namnen ska sedan sorteras i grupper för att göra anmälningar mot förövarna. Departementets Turismkontor utfärdar licenser till utflyktsföretag, så när konsumenter lider av osjysst service som ges av dessa så måste departementet ge dem en hjälpande hand, sade han.

Runt 200 turister förlorade mycket pengar nyligen när de köpte falska resepaket för Phupranang Resort and Spa i Krabi. Yukhon medgav att problemet håller på att växa i Thailand tillsammans med den ökande turismen. Även vissa rese- och utflyktsföretag är oroliga och uppmanar regeringen att göra mer för att straffa oseriösa rörelser. En annan lösning som de föreslår är att utfärda certifikat för kvalificerade operatörer som garanterar kvalitativa tjänster.

Källa: http://www.nationmultimedia.com/business/Tourism-ministry-urged-to-help-victims-of-cheating-30231446.html

 

post-8073-0-95297900-1397449698.jpg

post-8073-0-95297900-1397449698.jpg

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...